| elizabeth a întrebat:

O intrebare iar despre Romanii Au Talent.chiar merita Tutu sa castige? de ce unii sunt rai? votez...si plus o funda celui care ma lamureste.

Răspuns Câştigător
| Louise21 a răspuns:

Eu sunt de parere ca merita.E un baiat extraordinar care ne-a transmis multe mesaje foarte importante. S-a vazut ca Adrian canta din inima, s-a vazut ca ii place ceea ce face.Multi spun ca el a castigat din cauza povestii sale dar aceia sunt doar niste oameni invidiosi care nu stiu sa aprecieze un adevarat talent.Ma rog...fiecare cu parerea lui. Eu sper sa nu bage in seama mesajele urate de la unii si sa nu se descurajeze din cauza lor.Mie una imi vine sa ii ascult in continuu piesele pentru ca pur si simplu iti ajung la inima. Canta cu atata sinceritate si se vede ca este un om bun la suflet si pe langa toate astea e si foarte foarte frumoslove struck. Parerea mea e ca s-a luat decizia corecta si ma bucur foarte tare ca a castigat el. Nu spun ca ceilalti nu au fost talentati...au fost extrem de talentati dar el a fost MINUNAT! Sper ca te-am ajutat.

11 răspunsuri:
| Pufuh a răspuns:

Buna elizabeth! Eu cred ca Adrian Tutu merita din plin premiul castigat deoarece este orfan, talentat la muzica, la compus si are nevoie de bani deoarece el la 19 ani lucreaza in santier si este foarte greu acolo! El ar trebui sa se mai distrebe dar din cauza preblemei financiare nu o poate face! Merita sa castige si ca este un om bun si recunoscator! Sper ca te-am lamurit cu treaba asta si mai vorbim. Pupici:*:*

| VecinaDeLa3 a răspuns:

Pai dupa parerea mea nu merita sa castige.dar ce i-a adus victoria e faptul ca are o poveste impresionanta. Eu personal l-as fi votat pe Narcis Iustin Nanau, acel copil chiar are talent cu caru'...adica Narcis e ceva iesit din comun...Dar poporul a fost induiosat de povestea lui Adrian Tutu, deci sper ca te-am lamurit.

| Deennn a răspuns:

Dupa parerea mea merita. In primul rand pentru ca are voce si mai isi compune si singur melodiile. happy N-am nimic impotriva celorlalti, mi-ar fi placut sa castige si Rebeca, si ea are voce. Dar Adrian Tutu a iesit in evidenta. happy Bafta.

| Bojthe a răspuns:

Nu Adrian Tutu nu ar fi trebuit sa castige insa la momentul acutal asa ceva se promoveaza in Romania. Trebuia sa se organizeze pe domenii Dans ar fi trebuit sa castige sotii luca
Muzica Iustin Narcis Ianau sau alina& cristina sau rebeca neacsu
Soprt Medeea Felina
Altele: Valentin paun

| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Sincer, TuTu canta si rapp, un gen destul de usor. faza ca el compunea versurile...nah, nu e singurul, exista multi oameni care scriu versuri f frumoase si totusi.sincer a cata rapp si a face versuri nu e chiar un talent asa de deosebit.parerea mea. Peace!

| push2gl a răspuns:

Mai multi meritau sa castige dar aici s-a votat si talentul si cauza, acesta avand o situatie mai grea de trai

| yonela_4532 a răspuns:

Eu cred ca da tutu merita sa castige pentru ca are talent si are si caz...
nu toti care au parintii morti pot sa se ingrijeasca si sa gandeasca asa cum face el...

| Adr1aNNN7 a răspuns:

"Chiar merita Tutu sa castige?"
Da Tutu Adrian merita sa castige pentru ca e un om care munceste pentru tot ceea ce face si sa nu uitam pe langa,ca este si orfan, nu are pe nimeni langa elsad.
"De ce unii sunt rai?"
Pai sunt rai din mai multe motive una poate fii invidia, alta egoismul thinking
Fundabatting eyelashes?

| RoxyyEvidentt a răspuns:

A meritat sa castige NU NU NU NU pentru caz si pentru ca are talent.este clar ca multi adolescenti adora hip-hopul. uitate te si u sa castige
unii au zis ca a castigat din mila pentru ca nu au castigat cei cu care tineau ei si pentru ca nu stiu ce inseamna sa nu ai parinti
adrian tutu nu a venit la romanii au talent pentru caz si ca sa arate ca ROMANII AU TALENT.
asa cum scria si in songul lui"e evident, romanii au talent"

| PixieJustMe a răspuns:

Da merita Adrian a fost singurul care transmitea mesaje un lucru foarte important prin muzica lui ne invata sa apreciem ce suntem si sa nu ne fie rusine de cea ce suntem ba din contra SUNT ROMAN DECI POT! Avand in vedere ca are 19 ani si isi compune singur melodiile nu ca ceilalti canatreti care cantau melodiile de la Michael Jackson sau mai stiu eu cine... Ceilalti de exemplu cosmin si rebeca ei sunt copii au toata viata inainte... Deci respect
Funda? love strucklove strucklove struck:X

| MissCupcake_7313 a răspuns:

Nu cred ca a castigat 100%(doar 40% ) pentru povestea vietii lui ci pentru ca multi tineri din Romania asculta genul acela de muzica.Rapp-ul nu implica foarte mult talent vocal, PAREREA MEA este ca necesita o voce cat de cat placuta si putina ureche muzicala. Adrian avea talent de compozitor nu de cantaret.