| want2bMajestic a întrebat:

O intrebare interesanta... unde v.ati petrece luna d miere in lumea aceasta

35 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

CAt mai departelaughing
oh go on
In Franta, credhappy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu pot sa iti sp un loc sigur happyOriunde in lumea asta, dar departe de casa.In alta tara.love struck

| inna a răspuns:

Eu una as alege o saptamana la Londra, una la Paris, una in Venetia si una in Austria :-x

Da mai intai de asta, trebuie sa-mi gasesc un print laughing...sau mai bine ma duc singura? thinking laughing

| JackieSue a răspuns:

tenerifeee love struck... ah! laughing

| SweetCandy a răspuns:

Rrrrrrrrrrr...romanticule...laughing

in Venetia...Grecia sau Australia...nu ma intreba de ce pur si simplu aqlo mi-ar plc da' cred ca daca e cine vreau eu langa mine...nu mai conteaza unde o sa mergem...happy

da u unde vrei?
happy

| SweetCandy a răspuns:

Rrrrrrrrrrr.......romanticule....laughing

in Venetia....Grecia sau Australia....nu ma intreba de ce pur si simplu aqlo mi-ar plc da' cred k daca e cine vreau eu langa mine...nu mai conteaza unde o sa mergem...happy

da u unde vrei?
happy

| SweetCandy a răspuns:

Tobias18c.......gata s-a facut....cand plecam?laughing

| SweetCandy a răspuns:

Tobias18c...adica cum?
eu ce am...sincer nu mi-ar strik o mik luna de miere...si sa stii ca nu-s pretentioasa...rolling on the floor
ia zi...cand plecm?laughing

| SweetCandy a răspuns:

Tobias18c...
uite cum facem lasa-mi u id-ul tau... k eu nu stiu ce fac si nu pot sa trm mesajelaughingimi trm u un mesaj q id-ul tau?

si sa nu razi de mine k nu pot sa trm mesaje, k nu inteleg ce mama masii arelaughing
pup

Shin
| Shin a răspuns:

Pe o insula undeva in caraibe...batting eyelashes
Shin.

lolita
| lolita a răspuns:

Cum am mai zis si alte dati, exista o insula superba(nu dau nume deoarece nu vreau copiatori laughing ), in care esti singur cu sotul/sotia, ai doar un tel de urgenta in caz ca te inbolnavesti sau asa ceva. te duc acolo cu barca, te lasa fara nimic, doar mancare si haine, fara tehnologie, singuri ca si Adam si Eva. rolling on the floor superb, o saptamana costa 3-4 mii de euro dar merita sa traiesti aventura. totusi ma intreb daca vine candva sa ne omoare sau ceva de genul ce gfacem? nu cred ca-i nimic. rolling on the floor

auran
| auran a răspuns:

Te insori?! si, astepti pareri din partea noastra...barbata-miu viseaza sa faca o calatorie pe mare cu iaht (cu vele nu cu motor) si eventual sa acosteze undeva in apropiereaunei insule; eu sunt "mai cu picioarele pe pamant" sa zic asa si ca sa impac si capra si varza cred ca ar trebui sa-i las loc pentru acostare, undeva de genul acesta...http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/......over-i.jpg

auran
| auran a răspuns:

Enigma vrei sa ma ispitesti? sunt luata deja...

| want2bMajestic explică:

@ sweercandy... c zici despre o plaja cu nisipuri fine si cu o apa asa d albastra si cristalina incat ai vrea sa iti prelungesti luna d miere o viata intreaga.

Cum adica noi?rolling on the floor

Sweetcandy... fa/ti bagajele ca plecam...mai intai la biseica si apoi in luna d miere... poate nu ne/ar stirca sa ne cunoastem si parintii... dar ma rog...hai sa plecamrolling on the floor

| Andreeagen a răspuns:

E cam devreme sa ma gandesc la maritat de acum da... eu as spera undeva pe un iaht pe oceanul pacific 3-4 zile ar fi perfecttongue

| kitty_8919 a răspuns:

Pe o insula aproape pustie da moderna... poate pana imi va veni randu sa merg eu va fi si asa ceva

| sorin a răspuns:

Mai am pana atunci cred... dar daca imi permit ma duc in Venetia cu siguranta.

| Yly a răspuns:

Mie mi-ar place un tur in cateva tari...sau q ccriza asta un tur al locurilor noastre preferate din romania..sau ce am vrea sa vizitam si nu am avut timp:X

| ellene a răspuns:

In Paris...categoric

| LuS[z] a răspuns:

Paris mi se pare cel mai potrivit oras pentru o luna de miere

| dulcika a răspuns:

Undeva la malul mari.

| SimpleSergio a răspuns:

In maldive!happy.lolita.am ghicit?

| Diav0la a răspuns:

La munte ...intr-o cabana... sau pe o insula... pustie .doar EU si EL...

| alle_1861 a răspuns:

Polu Nord :X

Nu stiu, deocamdata nu m-am gandit. Poate in Caraibe.

| danukck a răspuns:

Oceanul indian,,smug.batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Caraibe...Santo Domingo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e obligatoriu, pe lumea aceasta? poate am aranjamente pentru...hm ...mai tarziu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce conteaza unde..conteaza cu cine tongue mai bine zis sa ai cu cine happy