Nu pot sa iti sp un loc sigur Oriunde in lumea asta, dar departe de casa.In alta tara.
Eu una as alege o saptamana la Londra, una la Paris, una in Venetia si una in Austria :-x
Da mai intai de asta, trebuie sa-mi gasesc un print ...sau mai bine ma duc singura?
Rrrrrrrrrrr...romanticule...
in Venetia...Grecia sau Australia...nu ma intreba de ce pur si simplu aqlo mi-ar plc da' cred ca daca e cine vreau eu langa mine...nu mai conteaza unde o sa mergem...
da u unde vrei?
Rrrrrrrrrrr.......romanticule....
in Venetia....Grecia sau Australia....nu ma intreba de ce pur si simplu aqlo mi-ar plc da' cred k daca e cine vreau eu langa mine...nu mai conteaza unde o sa mergem...
da u unde vrei?
Tobias18c...adica cum?
eu ce am...sincer nu mi-ar strik o mik luna de miere...si sa stii ca nu-s pretentioasa...
ia zi...cand plecm?
Tobias18c...
uite cum facem lasa-mi u id-ul tau... k eu nu stiu ce fac si nu pot sa trm mesajeimi trm u un mesaj q id-ul tau?
si sa nu razi de mine k nu pot sa trm mesaje, k nu inteleg ce mama masii are
pup
Cum am mai zis si alte dati, exista o insula superba(nu dau nume deoarece nu vreau copiatori ), in care esti singur cu sotul/sotia, ai doar un tel de urgenta in caz ca te inbolnavesti sau asa ceva. te duc acolo cu barca, te lasa fara nimic, doar mancare si haine, fara tehnologie, singuri ca si Adam si Eva. superb, o saptamana costa 3-4 mii de euro dar merita sa traiesti aventura. totusi ma intreb daca vine candva sa ne omoare sau ceva de genul ce gfacem? nu cred ca-i nimic.
Te insori?! si, astepti pareri din partea noastra...barbata-miu viseaza sa faca o calatorie pe mare cu iaht (cu vele nu cu motor) si eventual sa acosteze undeva in apropiereaunei insule; eu sunt "mai cu picioarele pe pamant" sa zic asa si ca sa impac si capra si varza cred ca ar trebui sa-i las loc pentru acostare, undeva de genul acesta...http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/......over-i.jpg
@ sweercandy... c zici despre o plaja cu nisipuri fine si cu o apa asa d albastra si cristalina incat ai vrea sa iti prelungesti luna d miere o viata intreaga.
Sweetcandy... fa/ti bagajele ca plecam...mai intai la biseica si apoi in luna d miere... poate nu ne/ar stirca sa ne cunoastem si parintii... dar ma rog...hai sa plecam
E cam devreme sa ma gandesc la maritat de acum da... eu as spera undeva pe un iaht pe oceanul pacific 3-4 zile ar fi perfect
Pe o insula aproape pustie da moderna... poate pana imi va veni randu sa merg eu va fi si asa ceva
Mie mi-ar place un tur in cateva tari...sau q ccriza asta un tur al locurilor noastre preferate din romania..sau ce am vrea sa vizitam si nu am avut timp:X