Ce treaba ai tu cu ea? Ignoră o, ea este prietena fratelui tau, el intr o zi nu va mai fi cu ea, sau din potrivă se va căsătorii cu ea, ea locuieste cu voi? Zici ca te analizeaza si unde mergi tu vine si ea, de ce nu discuti cu ea intre 4 ochi, numai voi două, si vezi care e problema ce are ea cu tine? Ce varste ave ti voi două tu si prietena fratelui tau?
Eu am avut problema asta cu soțul surorii mele (cumnatul meu adică). Era și este exact genul de persoană pe care îl descrii tu. Omul era atât de terminat încât nici casă nu avea, deci a locuit cu noi 3 ani până și-a permis să ia un apartament cu rate pe 25 de ani. Iar eu a trebuit să îl suport 3 ani de zile în care ne certam zilnic. Nu prea ai ce să-i faci decât să te controlezi cât poți. Dacă nu suporți o persoană să știi că nu devine mai agreabilă cu timpul, dimpotrivă.
Ideea e ca ma face sa ma cert prin felul ei de a fi, însă ea e falsa și tot ea pică bine fiindcă i genul ăla lingușitor și rade fals mereu, e geloasa pe mine orice fac
Din păcate nu ai ce să-i faci decât să o ignori total. Pentru că ce să vezi, dacă te cerți cu ea tot tu pici prost.
anonim_4396 întreabă: