Pai...Iei una bucata om normal daca se poate la o varsta cat mai frageda, dupa care trebuie sa gasesti un copil cam de aceiasi varsta eventual mai mic.si in tot ce face micul specimen tu il dai exemplu mai bun pe celalat care e totusi la fel sau chiar mai rau.continui chestia asta pana la maturitate.incearca sa il si bati foarte mult si foarte tare ca sa se obisnuiasca.Cand vrea sa discute cu tine te ridici si pleci in pat fara sa zici nimic...Oricum aici copilul poate cadea dintr-o extrema in alta. daca e sensibil se sinucide sau sufera. daca din fire (are partea aia mica inca de la nastere de rautate)o sa devina insensibil, sadic etc
nu da nimeni lectii pentru ca lucrurile care au cel mai mare impact in viata unui om sunt neprevazute.totul e la nivelul de prin ce ai trecut tu ca sa ajungi "gol pe dinauntru"
sunt atatea cauze.una din ele e ca ti s-a facut mult rau si cauti compensare prin a ajunge foarte sus,daca nu si razbunare,pe situatie,pe persoane
ca sa nu pleci capul in fata nimanui trebuie sa nu ai in fata cui,si asta e greu de dobandit
sa ajungi fara mila-si cel mai dur om are un punct sensibil, chiar si cel mai dur si rece
si inca ceva, doar o singura persoana are puterea de a se "inrai"si aia ea ea insasi
Oh Doamne, ce sadica sau sadic esti!
Sti ce cred eu? RAutatea sau bunatatea se afla in sufletul omului.Chiar daca are parinti care ii invata de bine si ii dau un exemplu bun copilul poate fi bun dar de asemenea poate fi si rau.
Copiii au nevoie de un exemplu bun pentru a fi s iei la randul lor buni dar pe masura ce cresc ei isi dezvolta propria personalitate si nu este exclus sa fie rai.
Dar pana la urma care este diferenta dintre om bun si rau? eu cred ca pana s icel rau are putina bunatate doar ca experientele de viata sau teama de a-si deschide sufletul si de a fi ranit si alte lucruri de genul i-au facut sa fie mai intunecati.
De ce ar vrea cineva sa ii invete pe altii cum sa fie rai? Serios acum, ar fi haos dar cum am spus intotdeauna intr-un colt al inimii vor fi buni si vor avea o speranta sa se schimbe.
Chiar daca toti oamenii si-ar invata copii sa fie rai bunatatea va exista intotdeauna(parerea mea).
NU te mai gandi la asa ceva:p/
Sper ca nu te-am plictisit.
Un om nu-l poti inraii! El singur face acest lucru pur si simplu prin vorbele, faptele, gesturile si de ce nu chiar si cuvintele...Si uite asa aceste fiinte sunt tot mai dese pe acest pamant,deoarece nimeni nu prea mai stie ce este "Bunsimtul", rar mai gasesti o persoana care sa fie intr-adevar politiocoasa sa nu injur si sa nu fie rebele! Oamenii din zilele noastre au un suflet mult prea rebel iar pe parcurs acest lucru o sa'i"inraiasca"!
Pa pa, o seara placuta:*
toti sunt prea orbi ca sa priveasca "a inrai un om" si din alte parti. dar cati oameni cu suflet nu incearca sa "inraiasca un om" ca sa il trezeasca la relitate? sa il ajute? cati dintre voi daca cel mai bun prieten ar veni la voi si v-ar zice ca a fost batut i-ati zice : du-te pupa-l ca sa nu te mai bata? toti sunt negativisti, a inrai o persoana sau a se inrai chiar e un lucru rau in lumea asta in care "a trai" a ajuns de fapt "a supravietui"?
anonim_4396 întreabă:
Cristian0002 întreabă: