anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O întrebare mai delicata.
În urma cu aproximativ 2 luni jumate, am început sa vorbesc cu o fata, prima fata pe care eu am iubit-o cu adevărat, însă nu știu dacă sentimentul a fost reciproc. Ne-am întâlnit la compania unde lucrez. Aceasta companie organizează un curs (o școală) de 2 ani pentru a-și pregăti viitorii angajați. Anul asta am absolvit și eu aceasta scoala, iar din septembrie e înscrisă și ea la aceasta scoala.
Am început sa vorbim după 2 zile în care eu l-am înlocuit pe profesorul lor. La început a fost frumos totul și îmi spunea ca si-a dorit de mult sa vorbească cu mine și ca m-a trimis Dumnezeu în viata ei pentru ca ea nu se înțelege cu părinții și chestii de genul. Pe urma am tot încercat sa ne vedem, ba nu puteam eu, ba ea. Idee e ca mie îmi spunea că nu are timp și ca mereu e obosita, dar cu prietenii ei ieșea destul de des. La un moment dat, am convins-o și ne-am văzut și mi-a promis ca zilele următoare ne vedem din nou, dar ma tot amâna de pe o zi pe alta. Totodată, ea e foarte apropiata de un coleg de-al ei, cu care are și poze postate pe Instagram. Mi-a spus ca nu e nimic între ei, ca nu îl vede ca pe un viitor soț, ca el e doar cel care a fost langa ea până la 2 noaptea când avea nevoie, ca el a rămas lângă ea când nu vorbea cu nimeni și nu s-a depărtat de ea(cum am făcut eu). Mereu îmi spunea ca nu are timp, ca are mereu de lucru și nici sa o sun nu ma lăsa. Am vorbit doar prin mesaje. Zilele trecute am fost din nou înlocuitor la profesorul lor, iar ea era mereu pe lângă colegul asta și el lângă ea(gen când mergea ea undeva, și el și invers). Asa ca i-am spus. Mi-a zis ca nu e nimic între ei și dacă vreau sa înțeleg bine, daca nu gata. Asa ca, eu am decis sa renunț și sa nu mai vorbim.
Ma simt foarte prost pentru ca i-am promis ca voi fi lângă ea, dar sincer nu mai puteam să o știu atât de apropiata de acel băiat. Vă rog să îmi spuneți dacă am procedat corect sau nu. Mulțumesc frumos!

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Il pune pe acel baiat mai presus de tine din cate povestesti, si faptul ca te tot amana, nu te lasa sa o suni, nu trebuie sa iti confirme nimeni, stii ca nu te place in felul ala, sau daca la un moment dat a fost interesata de tine acum a scazut acel interes. Prost nu ai de ce sa te simti, i-ai promis ca vei fii langa ea dar din moment ce voiai sa dezvolti ceva mai mult e clar ca nu poti accepta alta prezenta masculina in preajma ei, ideea e ca te respinge, subtil dar sigur, cand o fata te place cu adevarat gaseste timp si dorinta sa vorbeasca cu tine, nu ai facut nimic gresit, doar ca acel tip ti-a luat-o inainte, inca nu o stiai cand probabil avea ea nevoie de sprijin, si s-a ivit acel baiat in locul si momentul potrivit. Ce as face eu, m-as inchide complet fata de ea, nici un telefon, nici un mesaj, nimic, in felul acesta daca vrea ceva cu tine, va incerca sa dea de tine, daca nu, ai salvat timp pretios si vei stii sigur ca nu vrea nimic, poate ti-e greu dar e cea mai buna varianta, daca continui sa o bagi in seama si ea continua sa te amane vei sta in aceasta nesiguranta saptamani intregi.

| anonim_4396 explică (pentru MarianWLF):

Mulțumesc frumos

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca ca te place cu adevarat, daca te placea nu te mintea si nu se juca cu tine, gaseste pe cineva care te merita

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc mult