Pavel Corut - Taina Muntelui Ascuns (Kaput Apocalipsa 2012!) din seria Octogon nr. 91
Este o carte foarte interesanta, despre spionaj, tehnici de spionat, apocalipsa 2012 (cum e pusa la cale), toate minciunile despre apocalipsa, despre omenire... multe altele...
Depinde.De exemplu pentru mine, cea mai buna citita e mereu cea pe care o am in mana.Acum citesc "Moartea unui presedinte" de Wiliam Manchester o carte de aproape 600 de pagini care prezinta in detaliu consipiratiile din spatele celui mai iubit presedinte american pana in Barack Obama, JFK
Jane Eyre de Charlotte Bronte
E cu siguranta cea mai frumoasa si interesanta carte!
A fost prima carte care m-a facut sa plang,. si am citit carti mai emotionante ca astea dar tot nu m-au atins cum a facut aceasta carte.
Cartea e destul de mare. dar pur si simplu cum m-am paucat de ea nu i am putut da drumu; l
deci ti o recomand cu mare placere
Maitreyi - Mircea Eliade, e o carte mica, adica nu are sute de pagini; si prezinta dragostea dintre o adolescenta si un tanar, care aparent sunt prieteni; parintii chiar numindu. l " frate mai mare " insa ea se indragosteste de el fara voia parintilor, si asa ajung sa se iubeasca. n secret pana cand afla parintii si el este alungat iar ea incearca sa se omoare. Personal mi s. a parut interesanta.
Sau. Joni - Joni Earckson Tada - e vorba despre o inotatoare profesionista care sare de la far si astfel isi frange gatul si prezinta in cartea scrisa chiar de ea, cum a stat ani buni prin spitale fara a putea sa.si miste nici macar degetul. Daca o citesti ti se va parea o carte tulburatoare pentru ca dezvaluie tot ce s. a intamplat in acele momente groaznice. n care nu se putea deplasa absolut deloc.
Mi-a placut foarte mult Paulo Coelho- Invingatorul este intotdeauna singur... e o carte foarte interesanta... despre adevarul din spatele luxului si faimei de care se bucura oamenii "importanti"
anonim_4396 întreabă: