| SwEEtGiRlZ a întrebat:

O intrebare, mai mult as vrea sa raspunda baietii o:-)

As vrea niste metode pentru agatat baietzykiss

Stiti imi place de un baiat din cls a 6, acum vom trece in a 7-a si poate poate reusesc sa ma bag cu elbatting eyelashes

Niste sfaturi ceva orice, ce va place la o fata.

Multumesc anticipat!kiss

Răspuns Câştigător
| bebitzu a răspuns:

"Clasa a-6-a", "agatat baieti", "sa ma bag cu el"? ce sunt astea?! Uite, sa iti dau un sfat,... daca il pot numi asa, si sunt in masura sa il dau, ar trebui sa stai mai mult pe langa el, sa incerci sa vorbesti. In nici un caz sa pari disperata dupa o relatie, te porti normal si poate o sa te observe si o sa fiti impreuna. big grin

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Daca ai un prieten comun il poti ruga sa va faca cunostinta. dupa ii poti cere id`ul de mess sa mai vb. sau poti ruga p cineva sa va faca lipealabatting eyelashes

| pasatGeorge a răspuns:

Poarta-te cat mai natural si fii tu atunci cand esti cu el. Incearca sa-l faci sa te cucereasca, deoarece e normal ca un baiat sa cucereasca o fata si un invers.

| SwEEtGiRlZ explică:

Am id-ul lui el mi-a dat add si am uitat sa mentionez sunt cam timidasad

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Din pozitia unei fete nu pot spune prea multe daca esti frumoasa adica cum spun obsedati BUNA! spune-le prietenelor tale sa va plimbati cu bicicletele role... cand el este pe afara si nu face greseala de a te baga in seama e cea mai mare gresela din lume! cel mai bune treci pe langa el cateodata dar sa te observe si sa te uit la el cand si el se uita la tine bafta