| alle529 a întrebat:

O intrebare pentru. >baieti:!
Cand va uitati la o fata la ce va uitati mai exact? Ce trebuie sa aiba ea si ce nu trebuie sa aiba?:d daca ma intelegeti...happy

14 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Revin mai tarziu sa vad raspunsurile laughing

nony
| nony a răspuns:

Rasp la prima intrebare: la formatul buzelorhee hee
Trebuie sa aiba ¨neaprat¨ un numar de tel sau cel putin un Id.si sa nu aiba ¨obligatoriu¨ gagic laughing

nony
| nony a răspuns:

Da Cami, la formatul buzelorhee hee.imi lac fetele cu buzle mai groase.mai roz.si chiar forma lor.Binenteles,in afara de ce ai scris tu acolo.
Intr-o zi o sa-ti explic care e treaba cu buzele big grin

cami
| cami a răspuns:

@nony ce interesant.....formatul buzelor.
Pai eu cred ca se uita la : ochi, par [fata in general], unghii [sa fie ingrijite-si fara negru sub ele]..mers?
Nu le plac: fumurile lor, ţâţile p`afar, sa fie boite strident...Asa o fi? laughing

cami
| cami a răspuns:

Hai @nony imi spui acum...[-< plizzzzzz laughing
Ce zici, te tine smug

| sorin a răspuns:

Sa nu aiba fite in primul rand.Si mai sunt multe dar lipsa de timp acum.

| cooola a răspuns:

laughinglaughingbuna astalaughing ohh. daca as fii baiat...cred ca la "suflet", fatabig grin si sa nu aiba cum zice nony "gagic"rolling on the floor...

| alle529 explică:

Bine.

| julliano a răspuns:

Ma uit la conturul ei in intregime, la aura ei... happy Trebuie sa aiba un Porche si nu trebuie sa aiba un prunc. laughing... Ei, in final am glumit. rolling on the floor

| dragosh a răspuns:

Pai cand vad o fata prima oara bineinteles ca ma uit la aspectul exterior, apoi daca o cunosc ma uit si in interior.hee hee. Cat despre treaba cu "gacicu"cum spun unii de aici... da'l naibii! Daca nu umbla cu ea si umbla haihui...eu sufla altu de nu se vedelaughing

| anne_6845 a răspuns:

Felul in care vorbesti si felul in care te portismugsmug ...normal k se uita si la altele da totusi conteaza mult comportamentul..si reputatia p care o...banuiesc k nu sta unu cu cea mai mare fufa p care o gasestelaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi la ce sa fie .aranjata cu gust .si sa stie cand se deschida gurita big grin

| ladydalish a răspuns:

Fiecare fata ...are ceva anume...mai special...nu trebuie sa ai totu`perfect ca sa te placa... poate ca acel defect face ca tu sa fii mai atractiva...si sa ii placa acel ceva...credbig grin

| dynamyk a răspuns:

Fund & sa nu ai-va par