App de "fund mare" de curand mi-a spus cineva un banc, sa vi'l zic pe scurt: "unul ii zice sotiei ca a facut un fund, cat o masina de spalat! Seara, cand acesta se "dadea" pe langa ea, sotia ia-zis: nu bag masina de spalat pentru o rufa asa mica, spalati-o la mana!"
Cred ca orice barbat isi doreste o pereche bine proportionata. Dar dincolo de aspectul fizic, este foarte important sufletul.
Am vazut niste pipitze studente la medicina cara habar nu au cum se tine corect o seringa in mana, in schimb stiu sa tina p... l decanului corect in g. a ca sa ia medii mari si sa termine cu zece chiar daca nu prea au dat pe la ore.
Ma bag si eu in seama chiar daca sunt fata:
1 la mana, ce vrei sa spui prin fund mare? Nu cred ca e pe gustul nimanui un fund cat casa (scuzati de expresie).
2. O astfel de intrebare mai bine o puneai la conversatii - acolo ti-ar fi raspuns mai multe persoane.
3. Mi se pare logic ca baietii sa se uite si la fund si la sani si mi se pare la fel de logic sa nu generalizezi parerea fiecarui baiat, mai exact. sunt baieti carora le plac fetele cu fundul putin mai mare si baieti carora le plac fetele cu fundul mai mic, iar la sani se repeta povestea.
ps: Nu vreau sa fiu rea, dar mi se pare de-a dreptul aiurea intrebarea pusa de tine.
Eu in general ma uit la picioare deci fundul, nu vreau sa aiba sticksuri croco in loc de picioare si sanii cat borcanu de muraturi
Picioarele frumoase pot atrage foarte multi baieti.
Intrebam si eu... acum nu imi sariti in cap...nimeni nu e perfect stiu asta... dar e o simpla intrebare nu am omorat pe nimeni...si "nebundupatine" nu am silicoane si nici nu imi trebuie
Adynna trzestete!
Interiorul conteaza, nu aspectul exterior, acesta cu trecerea timpului dispare.
Adynna trzestete!
Interiorul conteaza , nu aspectul exterior , acesta cu trecerea timpului dispare .
Adynna trzestete!
Interiorul conteaza , nu aspectul exterior , acesta cu trecerea timpului dispare .
VacutzaRoscata întreabă:
Ramonick întreabă: