| LCD a întrebat:

O intrebare pentru baieti : la prima vedere ce preferi? o fata inalta si slabutza dar cu forme (deci arata bine) sau una mica de statura, nu neaparat grasa...plinuta.cu sanii mari. deci la prima vedere...ca sa nu aud "depinde de caracter" so?

13 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Pai daca nu voiai sa auzi ca "depinde de caracter", inseamna ca ai o problema si excluzi o categorie de baieti. Poate nu iti e cunoscut, dar unii baieti se uita si la altceva decat aspectul fizic. Tu, presupun ca esti fata, nu vrei sa fii iubita doar pentru cum arati, nu?

| oz a răspuns:

Conteaza sa fie "proportionata"
eu am o problema...nu prea imi plac "tatoasele"

| Raiden a răspuns:

Înaltă şi slabuţă dar cu forme.Adică nu foarte înalta, medie.big grin

| night_crawler a răspuns:

Prefer o fata sa ma faca sa ma simt ca "fiind cel mai iubit om de pe pamant" ...intelegi tu ce vreau sa spunwinking

| Mixed a răspuns:

Prefer o fata inalta si slabuta... dar proportionata... dar nu depinde numai de corp...sunt fete urate pe dinfara dar de aur pe dinauntruwinking

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Prefer o fata dezbracata total. goala.laughing

| LCD explică:

Xibalba, nu, normal. dar eu vroiam sa aflu raspunsuri... fara sa cunosti fata. doar asa, la prima vedere... tongue

| soseta ucigasa a răspuns:

La prima vedere prefer o fata goala!

| 4Fun a răspuns:

Aia care arata bine laughing `

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din moment c ai zis ca fata inalta si slabutza arata bine... e clar care e raspunsul...sau depinde de preferintelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima variantă, înaltă, slăbuță și cu forme, dar nu mai înaltă decât mine (deci sub 1. 80m). Dar fiind faptul că și eu îs slăbuț... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fata inalta si slabutza dar cu forme.

| Christian_2754 a răspuns:

Prima varianta