Buna,sunt fata, sper ca nu te vei supara ca raspund la aceasta intrebare.Bineinteles ca baietilor le plac fetele care isi lasa formele la vedere dar sa stii ca nu toti sunt asa.Pana la urma, o fata nu ar trebui sa se imbrace intr-un anumit mod doar pentru a-i face pe plac unui baiat.Cine te place,te place asa cum esti,cu calitati si defecte:).Mie cel putin,imi plac fetele feminine, care se imbraca asa cum trebuie sa se imbrace o fata, nu cu bluze stramte si cu vedere la buric pentru ca deja arata vulgar si fara suparare pentru fetele care prefera acest stil de imbracaminte, sa stii ca sunt lucruri pentru fete dragute si lejere, gen rochitele pana la genunchi sau putin mai scurte, stramte sus si mai largute jos care nu lasa nici sanii la vedere si care vin foarte bine pe o fata. Iata aici o astfel de rochie: http://www.facebook.com/....../photo.php ar trebui sa se imbrace cu hainele lor, iar fetele cu hainele lor.Bineinteles,aici conteaza parerea si gusturile fiecaruia, daca o fata prefera sa isi ia jeansi, adidasi si un hanorac mai larg, probabil o face pentru ca ii sta bine si pentru ca ii place! O zi buna!
Atata timp cat nu bea, fumeaza sau injura e ok, daca are o personalitate placuta mi-ar placea si oricum nu-mi plac fetele care isi etaleaza toate formele poate o fac sa atraga atentia dar majoritatea care apar mereu imbracate asa incepe sa se vorbeasca de ele ex: Uite si cu**a asta ce cu nasul pe sus e.
Scuze limbajul dar asta e adevarul asa incep sa fie privite.
anonim_4396 întreabă:
AleSmartGirl întreabă: