13 ani -mic pentru o parere
trebuia sa pui si 8.mai frumoasa
dar din pct de vedere moral(tinand cont ca punctul 8 e atins pe jumatate macar) atunci iata fata perfecta : putin rautacioasa (doar cand e cazul) cuminte, haioasa, in nici un caz serioasa copilaroasa, nici "bata" nici "einstein" si care sa fie pur si simplu "ea" ...bafta:*(mentionez ca am 16 ani) si da...gusturile nu se discuta cius
Păi, în general 2, 3, 5,6.
Dar dacă ajung să iubesc o fată, o iubesc cu toate calitățile și defectele ei. Chiar nu mai contează amănunte ca acestea atunci când iubești cu adevărat.
Baftă
Asta era ce vreau sa aud pentru ca unora le plac fetele alea mai,, linistite" si eu de fel sunt mai agitata
Sicer nu am intre13-18 am mai mult dar sfatul meu este sa accepti o fata asa cum este ea daca poti sa o mai ajuti cu niste sfaturi cu toti suntem cuminti,haiosi,seriosi,copilarosi, destepti, prosti.si suntem oameni le avem pe toate
Sunt baiat si pot sa-ti zic ca nu poti sa faci o departajare. Fiecare fata are plusurile si minusurile ei, care se compenseaza unele pe altele.
Iti dai seama ca si preferintele fiecaruia difera. Degeaba ne ceri tu parerea.
Mie sincer nu imi plac fetele fitoase si scandalagii. Un mix de cuminti, serioase, amuzante si destepte ar fi ideal pentru oricine