De ce vi aici in speranta sa cineva o sa iti ofere simpatie?
Din moment ce te face drogata, asta inseamna ca are motive pentru o asemenea afirmatie. Ce ar fi sa ne spui cu ce anume te ocupi, ce anturaj ai. Nimeni nu o sa te jigneasca fara motiv, mai ales iubitul tau.
Inainte de a pune o intrebare fi sincera si puna ambele versiune ale situatie, asa o sa obti un raspuns folositor.
In primul rand, daca te jigneste in halul asta inseamna ca nu are pic de respect fata de tine si poate nu a avut nici pana acum, dar abia acum si-a dat arama pe fata. Eu zic sa stati de vorba foarte serios si sa il intrebi ce motive are sa faca lucrul asta. Ca... daca vrea sa se desparta de tine, probabil ar putea sa-ti spuna direct in fata ca nu mai vrea sa fie cu tine, nu sa te jigneasca asa. Daca nu este in stare sa-ti explice de ce face asta, eu una...consider ca ar trebui sa il lasi, pentru ca o asemenea persoana nu merita lacrimile tale sau sentimentele pe care le-ai investit in relatia asta
Las face sa sufree la masxim si mas fi desparti de el niciun baet nu meri sa te jigneasca.
Nu te respecta deloc, are o parere f proasta despre tine, eu in locul tau ii dadeam un shut in fund de zbura
nici nu as fi avut treaba in primul rand cu asa un specimen, cum isi permite sa vb asa? nu ar trebui sa lasi pe nimeni sa te trateze asa, nici nu conteaza ca il iubesti, daca si el te-ar iubi nu ar vorbi asa cu tine, nu e mult pana ajunge sa si dea in tine, mai bine te desparti sincer...
Pai te droghezi de te face drogata? in cazul asta lasa-te, poate asta vrea sa-ti spuna.
1 an si 3 luni nu e chiar asa mult, oamenii se schimba. Vorbeste cu el, calm, intreaba-l de ce si spune-i ca daca nu te respecta s-a terminat. si daca nu te respecta termin-o.
Buna! Pai in primul rand l-as intreba de e ma jigneste . Iti sugerez sa rezolvi aceasta problema si daca il iubesti, nu vei tine cont ca te jigneste. Daca te jigneste din ce in ce mai mult, iti sugerez sa te desparti de el. . Iti urez succes, te pup!
Nu ma droghez practic eu nu ies din casa decat doar atunci cand merg la scoala..nu are motive sa ma faca drogata nu am asemenea prieteni. oricum multumesc pentru ajutor>
Dacă te jignese des trebuie sa-l părăsești, pentru a vedea daca te place cu adevarat în caz că te va căuta daca nu te cauta inseamna ca totul s-a terminat sunt sigura că te plac si alti băieti succes!
Dupa gindurile mele eu i-as spune ori te lasi de toate nebuniile si o ducem mai departe ori o tii tot asa si ne uitam alege eu asa asa fac
in asa situatii
Este o relatie foarte lunga si daca m-ar jigni l-as intreba de ce pentru ca, atunci cand incepe cineva sa te jigneasca din ce in ce mai des inseamna ca persoana respectiva nu mai tine la fel de mult la tine sau si-a gasit pe altcineva si nu stie cum sa iti zica sa va despartiti. Depinde si de persoana. Poate face asa doar sa te testeze si sa vada cat de mult poti sa rezisti. Sfatul meu este ca trebuie sa vorbiti si sa gasiti amandoi o solutie pentru ca nu poate sa continue sa te jigneasca. O relatie nu poate continua asa indiferent de cat de lunga e. Sper ca te-am ajutat
cosmina16 întreabă:
orika întreabă:
Aurelian12345 întreabă: