Buna.
Nu trebuie sa-ti fie rusine.
Nu te ca critica.
Gandeste-te ca nu esti singura care ii spune ca e pe stop.
El aude fel si fel de probleme, si cred ca e obisnuit sa auda de problema ta.
Deci... fara rusine.
Spune-i asa
Azi nu pot sa fac sportul deoarece am si eu o problema.
sau, nu pot sa fac sportul deoarece am si eu o problema care nu pot sa v-o dezvalui---problema fetelor, intelegeti dvs.
Bafta si o seara placuta!
Pooi... Ii spui ca nu poti asa faci spoort si ii arunci o privire de aia de care sa inteleaga despre ce e vorba...
Nu trebuie vorbe cu adevarat!
Si eu am prof si ii zic "Domnu... eu nu pot sa fac spoort!" si mah uit la el in ochi ciudat ashai?
in finee...
o funda primesc?
Pai ai cateva variante :
-Ii spui : Domnu profesor eu nu pot face sport azi SUNT SCUTITA FIZIOLOGIC(da ii spui lui asa intre 4 ochi)
-ma doare rau burtika
0faci sport. eu am facut ora chiar adac eram pe stop de multe ori
II spui ca esti indispusa, sau pur si simplu te duci la el si ii zici domn prosofesor eu azi nu pot sa fac sport doarece sunt bolnava si nu e o rusine o sa inleleaga adica si eu am tot prof si el ne-a zis sa-i spunem ca atunci cand avem probleme sa-i zicem ca suntem indispuse.
Ii spui inainte de ora ca esti in perioada aceea... sau ai probleme medicale sau domn profesor azi clar nu fac educatie pentru ca sunt scutita de zi, asa ca ma puteti lasa libera de la ora dumneavoastra
Ori nu faci sport si ii spui sa te scuteasca deoarece ai o problema, ori sa stai in sala si sa stai pe banca ...Bine ca asa poti vorbi si cu colegele tale cele mai bune si le poti cere sfatul
Eu am un proferor care nu crede cand ii spui si o pun pe mama sa-mi scrie o scutire in care scrie ca nu pot face sportul pentru ca sunt in acel moment al luni mai delicat ceva de gen pot sa-i spui asa eventual daca vrei:d
Eu am maine sport, prima ora, si mi-e f frica s nu imi vina in timpul orei, ca ar fi cazu` sa vina de maine.asa ca nu merg prima ora.si punct.
Buna!
Ii poti spune ca esti in perioada aceea a lunii si ti-e rau, ai probleme fiziologice sau ca esti bolnavioara cum sunt toate fetele odata pe luna.
Bafta!
Profu nostru avand 23 de ani ne-aspus sa ii spunem ca nu putem sa facem sport dar sa mergem in echipament sportiv sa iesim in fata clasei si sa ii spunem domnu nu pot sa fac spot si daca proful tau va intreba de ce tu ii vei spune ca sunt probleme personale. La noi e dirig dansul