| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a întrebat:

O intrebare pentru fete. Voi cum va imaginati baiatul ideal, dar in sensul...cum arata fizic, pentru ca psihic toate veti spune ca trebuie sa fie destept si sa aiba simtul umoruluilaughing. Ma intereseaza culoarea ochiilor, inaltimea, freza,,, de exemplu eu am 175-180si ceva, ochii albastrii si parul lung.Sunt pasionat mult de desen, religie si de stiinta. Sport nu fac(nu football, baschet)dar fac exercitii fizice in casa.Imi mai place breakdance, parkour, sa fac benzi desenate...

Deci vreau sa stiu care este baiatul ideal pentru voibig grin

Da ma... dau funda.Nu o cere ca nu o dau.

6 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Aş vrea să aibă ochii albaştri şi părul între blond închis şi şaten deschis. Înălţimea, maxim 1, 75 pentru că eu sunt scundă. :)) Freza aş vrea să fie cam aşa http://www.google.ro/......tp?/imgres Nu vreau să fie un slăbănog, ci mai bine făcut. Şi prin asta nu mă refer neapărat la "pătrăţele".

| Didi908 a răspuns:

Buna! PAi baiatul "visurilor" arata cam asa: parul poate sa fie de orice culoare in afara de blond [urasc baietii blonzi] culoarea ochilor sa fie inchisa sa arate super bine adica sa aiba cat de cat muschi sa nu fie cat un bat.nu contteaza frizura pentru mine dar sa nu fie tuns scurt.sa aiba un nas mic nu mare si borcanat sau ma stiu eu ce. laughing ca asa arata big grin

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu explică (pentru Didi908):

Asta de care vorbesti e in clasa cu minelaughingnumai ca are ochii verzi deschislaughing

| Didi908 a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Coincidenta happy

| KaRa23S a răspuns:

Mie imi place ceva adam lambert sau tarkan

| xCaTgIrLx a răspuns:

Deci baiatul ideal pentru mine trebuie sa fie:binenteles destept si amuzantlaughing,mai inalt decat mine,ochii nu conteaza,parul saten gen mai ciufulit,sa ii placa sportul,fizia[sa nu credeti ca sunt tocilara ca nu suntrolling on the floor],desenul, sa iubeasca viata, sa nu fie gras dar nici prea slab...si cam atathee hee