Nu stiu. dar este o prostie... sincer iti recomand sa nu umblii cu baieti din astia (sau daca esti baiat sa nu umblii cu fete din astea) pentru ca nu e bine, adica na, daca tu il/o iubesti si el/ea nu atunci nu poti sa ai un viitor cu el/ea ca sa zic asa... asa ca succes sa iti gasesti o pereche perfecta, chiar daca, dupa cum stii, nimeni nu e perfect. pa pa
Ma nu stiu cu ce idioti ai stat tu...dar eu nu as sta cu o fata daca nu simt ceva pentru ea!
Pentru a arata ca ne poate domina, pentru a arata mai bine in fata prietenilor.
Sincer nu prea stiu...desi poate ca l-a inceput o place si nu prea vrea sa arate acest lucru, iar cu timpul isi da seama ca fata nu e cum o imagina el fundita?
Baietii? Poate uni dar nu toti sunt asa... cunosc multi care nu sunt dar si multi care poate da.
Dar gandeste-te si invers sunt fete, multe, poate prea multe care fac asta si cu mai multi.
Asta este realitatea din pacate iti spun eu de ce este pura curiozitate! ei vor sa vada cum este cu toate fetele ...asa capata experienta sau pur si simplu vor sa se dea mari cu noile cuceriri
Buna.
Paiii.nu toti sunt la fel
Dar aia care se combina cu o fata fara sa o iubeasca
O fac pentru sex.sh dupa aia gata
pa, pa
Îs mai multe fete care fac asta, sincer. Cel puţin eu nu cunosc atât de mulţi băieţi care fac asta, decât fete
În general băieţilor (nu la toţi, şi oricum vorbesc la general) le place să-şi încerce norocul cu toate fetele. Sau cu cele la care li se pare că ar avea o şansă. Şi mulţi fac nişte cupluri, cum ar veni, existente doar de dragu' de a zice că au cuplu, că în rest...
Change întreabă: