Pai pentru inceput daca este chiar asa suparata sau nervoasa ar trebui sa ii ceri frumos sa faceti pace! apoi sa incepeti sa vorbiti pe mess si pe facebook si sa deveniti din ce in ce mai buni!
Multumesc am facut ce ai zis tu si acum ma intelg foarte bine cu ea dar de cate ori vorbesc cu ea am fluturi in stomac si ma rusinez tot si cum sa o intreb adica nu stiu imi este nu stiu cum sa o intreb mia da-mi un sfat adica cum sa o intreb? ce sa-i zic? Please?
Uite,vreau sa te intreb.Ea pare ca tine la tine.Adica te place? Nu ai idee? Si in plus, crede-ma pe cuvant, rusinea este ceva normal.Nu te speria.Asa patesc toti cei care plac pe cineva. Daca pare ca tine la tine, intreab-o pe mess sau iesi o data cu ea afara.Fao sa se simta bine in prezenta ta si vei reusi!
Ok esti de mare ajutor si multumesc inca odata dar nu stiu daca tine la mine adiki spune-mi cum sa-mi dau seama sau nu stiu ce sa aduc in vorba ca sa vad? Tu stii ajuta-ma si da adica nu stiu sa-mi dau seama de acest lucru adica eu tin la ea foarte mult? Sper sa ma mai ajuti
Ok.Deci,daca te place, atunci cand intri pe mess sau pe facebook sau la telefon atunci cand vorbiti incepe mai intai ea discutia deseori.Sau,iti spune multe chestii despre ea pe care altora nu le spune.In special secrete.Astea sunt cele mai importante.Deci,daca ea incepe o discutie cu tine sau iti spune secrete inseamna ca ori te apreciaza ori chiar vrea sa fie cu tine.Deci,sfatul meu este ori o intrebi direct ori pui un prieten sa o intrebe.Bafta.Daca nu merge spune-mi!
Atunci cand vorbesti cu ea, pur si simplu intai aduci subiecte oarecare apoi ii spui.Sigur,daca va fi nu,nu se va supara pentru ca din cate am inteles ea chiar tine la tine si veti ramane in continuare prieteni.Dar daca va fi da ori iti va zice ca se mai gandeste, ori o sa zica din start DA! Deci, asta am avut de spus.Iti tin pumnii.Bafta!
Ba eu nu stiu cum sa impresionez o fata care o iubesc la nebunie stiu ca si ea ma place dar inloc sa se cupleze cu mine s-a cuplat cu altu ce sa fac? s-o iau intr-un colt so sarut?
Da frate sti nu ie asa de usor are prieten dar nu-i asta eu tin la fata aia mai mult decat la viata mi-e frica de respingere mai ales ca sunt cel mai popular din scoala zvonu ca m-am facut de rusine se inprastie repede si nu o sa mai dau ochi cu nimeni eu fac 2 pasi inainte si 5 inapoi nu stiu ce se intampla stiu ca ma place dar nu stiu ce se intampla
Da frate sti nu ie asa de usor are prieten dar nu-i asta eu tin la fata aia mai mult decat la viata mi-e frica de respingere mai ales ca sunt cel mai popular din scoala zvonu ca m-am facut de rusine se inprastie repede si nu o sa mai dau ochi cu nimeni eu fac 2 pasi inainte si 5 inapoi nushtiu ce se intampla stiu ca ma place dar nushtiu ce se intampla.
Sti cum sta treaba mie imi place de fata asta foarte mult e cel mai important lucru din viata mea noi santem colegi odata m-a invitat la ziua ei pana seara dar seara m-a rugat sa dorm la ea dar m-a rugat asa frumos cu o schlipire in ochi m-am indragostit pe loc dar in acea noapte mi-a dat conplect parerea mea peste cap nu stiam ca e dulce amusaznta etc i-am spus ca o iubesc dar de haloween am avut la mine un tel pe taci iphon 4 si mi-a spus ca nu o iubesc daca nu-i dau un tel pe taci am ea trebea sa parcurga zilnic 5 km si eu 1 dar intotdeauna mergeam cu ea pana cand am aflat ca are un iubit si am facut 5 pasi inainte si 10 inapoi mie mi sa intanplat sa mai dau tel la fete dar inloc sa ma apropi de ele ma indepartam ce sa fac so sarut daca baiatu acela a sarutat-o primul si eu nu o sarut asa de bine cad prost sa-i dau telefonul ce sa-i fac?