anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare! sunt foarte curios! daca nu va place/intereseaza nu cititi, prof.de romana a inceput sa povesteasca o lectie iar la sfarsit a spus ca pers. principal a ucis-o pe sotia sa si s-a sinucis, si noi trebuia sa citim nuvela, zis si facut, ora urmatoare eram la scoala cu nuvela citita dar cu o nelamurire la sfarsit pers. principal o ucide pe sotia sa dar! NU se sinucide ci e impuscat de un alt personaj,! ok e totul ok! i-am zis d-nei rofesoare ca am citit si am si vazut filmul si ca nu s-a sinucis, a fost omorat iar dansa a spus ca, crede ca m-am uitat doar la film si nu am citit cartea dar am citit-o, a spus sa ii arat paragraful/propozitia unde se zicea ca a fost omorat, dansa a citit, era cam nedumerita si la un moment dat, zice"da, ok deci cine are dreptate tu sau eu(prof.) si zic "eu", da ai dreptate era o incercare sa vad daca se prinde cineva! bravo.lala la, Intrebarea mea este! dansa stia ca s-a sinucis sau a fost ucis? pentru ca era nedumerita cand i-am aratat paragraful si daca stia adevarul spunea de la inceput ca da ai dreptate, nu mai era nevoie sa citesca inca o data! eu asta cred! dar si pentru. ca a zis ca, crede ca m-am uitat numai la film si n-am citit cartea ca poate credea ca in film a fost omorat iar in carte s-a sinucis! si pentru. ca sa nu-mi dau seama de mai multe a spus ca e o incercare/verificare daca sunteti atenti! DECI vreau parerea voastra ce credeti! dansa stia ca s-a sinucis sau ca a fost ucis? ce credeti! hai sa investigam. pentru ca eu vad si sunt atent la toate detaliile si investighez fiecare detaliu in parte cu lux de amanunte!

8 răspunsuri:
| Fillaide a răspuns:

Sunt si eu de aceeasi parere cu tine.Probabil dansa stia ca s-a sinucis.Si nu ar fi ceva grav, si profesorii sunt oameni.

| MyFirstLove a răspuns:

Pai.dupa cate zici parca-i Moara cu noroc laughing. oricum cred ca profa ta ii cam dusa pe aratura :d

| EnvyU a răspuns:

laughing E clar. sincer nu vreau sa o jignesc pe profa ta, dar e cam prostuta...Ea credea ca personajul s-a sinucis, trebuia sa iti dai seama de asta si sa fi sigur cand ti-a spus de atatea ori. Si mai ales ca i-ai aratat si cartea si tot era nedumerita. Si chestia cu "ah pai era o verificare ma.ca eu is smechera si stiu tot" aia era doar o scuza ca sa se "drege" adica sa nu dea urat ca dansa nu a stiut bine. E simplu happy Dar ce ti-a venit pe saraca profa? e o greseala omeneasca tongue

| EnglandGB a răspuns (pentru EnvyU):

Eram foarte curios ce ziceti pentru. ca ea e foarte atenta in totdeauna si nu face greseli! oricum.imi place sa analizez picatura cu picatura la orice ma intereseaza iar dacs e greseste, eu intervin!big grin nu vreau sa par bagaret, saunesimtit dar.asa sunt eu un detectivlaughing

| tabittha a răspuns:

Eu cred ca iti place sa despici prea mult firul in patru. Si in aceasta povestire te pierzi prea mult in detalii. Bv tie ca ai citit cartea si ti-ai argumentat punctul de vedere.Asta este cel mai important lucru. Prin urmare nu ar trebui sa-ti pese daca profesoara stia sau nu, desi sunt aproape sigura ca a vrut sa te induca in eroare ca sa se asigure daca ai citit cartea sau daca ai vaut doar filmul. Succes in continuare si mai lasa detaliile ca iti ingreuneaza scrierea, dupa cum ai demonstrat mai sus.

| EnglandGB a răspuns (pentru tabittha):

Ok, da imi place, imi place sa fac pe "detectivul" imi place raspunsul tau, dar eu cand ma "bag" intr-un subiect si apoi in altul am grija ca dupa ce il termin pe al doilea subiect sa revin la primul si sa nu imi pierd ideea! Ma intreb de ce zici ca imi ingreuneaaza scrierea? cateva argumente? mersi

| EnvyU a răspuns (pentru EnglandGB):

Citeste-ti primul post si o sa iti dai seama ...ai avut un scris haotic, multe greseli de scriere. De exemplu :"dar si pentru. ca a zis ca, crede ca" asta era luat de la tine. Din cum ai scris mi-ai lasat impresia ca te-ai grabit sa scrii si nu te-ai gandit putin la modul de exprimare. Anyway have fun, ciao happy

| EnglandGB a răspuns (pentru EnvyU):

Ok,inteleg, scuzele mele pentru redactare si exprimare! si multumesc pentru. remarcile si observatiile facute! idem, see you,