| only2k a întrebat:

O intrebare tampita x_x! Are ceva daca am o pereche de blugi care stau mai stramti pe mine?:d

8 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

In primul rand, din punct de vedere estetic, ar fi cam neplacut ochiului, mai ales daca esti mai plinut/a.Ar cam iesi toate in evidenta!
Apoi, din punct de vedere medical, iar nu ar fi recomandat, deoarece ingreuneaza circulatia sangelui, limiteaza functionarea buna a muschilor.

| only2k explică (pentru pietrean):

Dar nu sunt stransi ca la fete wa:o sunt asa mai pe picoir thinking si sunt baiat si nu, nu sunt pliut puppy dog eyes.

| pietrean a răspuns (pentru only2k):

Chiar daca esti baiat,principiul estetic si medical,functioneaza la fel!
Sincera sa fiu, chiar nu mi-ar place la un baiat, sa-l vad cu niste pantaloni mulati(gen ciorap, iegar), sa i se vada totul si...toate.Putin mai largut, ca sa te simti si tu bine in ei!

| only2k explică (pentru pietrean):

Pai da puppy dog eyes tocmai, am zis ca nu sunt stramti cum ii sta la o fatabig grin si nu se vede "tot"laughing se vede doar asa putin mai mulati pe picior, nu stiu cum sa iti explic :-s

| Mihaela1964 a răspuns:

N-ar nimic, atata timp cat nu-i porti. Cred ca arata gay un tip in blugi stransi, chiar si numai pe picior.

| Seepty a răspuns:

Nu are nimic, pentru ca iti scot formele la vedere.

| StochirleaAlexandra a răspuns:

Dacă-ţi stau bine, să zicem că n-are nimic.
Deşi nu-i sănătos pentru corp să fie sugrumat. happy

| RoxanaRR a răspuns:

Depinde ce bluza iti iei, ai grija sa nu ti se vada soldurile urat. Ideea esentiala este sa te simti tu bine. :*