Eu primeam cate 5 milioane pe luna treptat, dar acum cum vreau sa fac scoala de soferi pentru camion, tir si autobuz nu le mai cer pentru ca imi dau bani de scoala.
Buna Helenna!
Pai, cateodata pe luna primesc 400 lei[4 milioane]
Pai, saptamana aceasta am primit deja 300 lei,deoarece a fost ziua mea.
Eu nu ii cer. De fapt,cand am chiar mare nevoie de ei, ii cer.Dar cateodata imi da mama. dar si tata :*. Mentionez: ii cer foarte des.
Bafta!
Pa, pa!
Buna Helena! daca as sta sa tin socoteala la cati bani imi da mama, cred ca as pierde numaratoarea. Pai cu aproximare pe luna, primesc in jur de 5-6 milioane, in functie de cerintele mele...cateodata nu cheltui nici macar 2 milioane . Banii ii primesc treptat, daca i-as cere 5 milioane de-odata ...intr-o saptamana nu ar mai exista.
Eu primesc bani cam circa 1 milion la 2 saptamani dar trebuie sa-mi iau si lucruri pentru scoala si sa platesc incarcari la telefon si netul
500 de euro pe toti odata.Ps:parinti mei sunt plrkati instrainatate si eu locuiesc singura si imi dau mai multi pentru a suplini lipsa lor.
Acum depinde si de bugetul familiei, eu am salariu de 2500 lei, deci clar ca nu le cer, dar ma mai ajuta ei din propia initiativa
anonim_4396 întreabă: