| Zoet a întrebat:

O intrebarea asa... mai imaginativa. Suntem oameni, iar noi mereu gandim ceva, nu? De ce nu putem sta sau trai macar o clipa fara sa ne gandim la ceva sau sa ne treaca un cuvant prin minte? Ce s-ar intampla? Nu am mai trai?

3 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

S-ar opri timpul, si-ar da creierul pauza

| XLilSmileX a răspuns:

Pur si simplu. Cand citesti acest raspuns tu te gandesti pentru a intelege ce scriu eu aici. Cand mananci te gandesti in ce directie sa duci mana/lingura/furculita...Cand te uiti la un film si e reclama te gandesti sa schimbi programul...Chiar si cand te bagi in pat pana sa adormi iti trec prin minte tot felul de ganduri. Pana si visele sunt ganduri. Orice ai face gandesti daca nu ai fi gandit ai fi ca o planta care nu ar reactiona (plantele nu se pot feri de intemperii sau chiar de noi) sau pur si simplu ai sta intins pe jos pana ai muri de foame sau sete ( negandindu-te ca tu trebuie sa mananci sau sa bei )
Parerea mea. happy

| sherlock a răspuns:

laughing Pentru ca acele momente cand stai si nu te gandesti la nimic nu ai cum sa le ti minte laughing concetreate si o sa te trezesti sub fapta comisa de a nu te gandi la nimic! Exemplu cand adormi! De cele mai multe ori asa adormi... cand te relaxezi total si nu te gandesti la nimic, dar nu ai cum sa ti minte nici asta laughing, vezi poate nu dormi toata noaptea sa prinzi acel moment laughing