| Marius0012 a întrebat:

O iubesc dar ea ma ignora? ce sa fac? funda!

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

E simplu, las-o sa plece! Daca nu te apreciaza indeajuns, nu merita sa suferi pentru ea.

8 răspunsuri:
| Ciresikaaa a răspuns:

Sa te apropi mai mult de ea,
si sa ii arati ca o iubesti,
ca dejaba o iubesti si ea nu stiewinking

| xxxxxxxx a răspuns:

Incearca sa o ignori o zi si apoi daca e de la tine din clasa sau ceva ajut-o la diferite chestii daca esti corector la teme si uita las-o sasi scrie tema fara sa o vada candva si dai ce are nevoie si nu uita ca se apropie valentine's day(ma rog, luna viitoare

| timis28 a răspuns:

Daca te ignora nu mai ai cf de obicei femeile din ziua de azi daca lii se pune pata pe un lucruu anume ramai cu ochii in soare. nu vreau s ate descurajez dra dragoste cu forta nu se poate ...eu zic sa fii barbat si sa o ignori la fel pentru ca unori indifernta doare dem ca putin iti pasa de situatie indiferetn cad de greu iti este. daca nu esti autoritar atunci iti vei plange de mila candva

| Contrast a răspuns:

Iubeste-o in continuare, asa cum e... iubeste-o in tacere!

| LoveBonJovi a răspuns:

Pune pe cineva de încredere să o întrebe dacă şi ea te iubeşte.
Dacă te iubeşte, atunci fă-ţi curaj şi spune-i că şi tu o iubeşti şi că ai vrea să fiţi împreună.
Dar dacă nu te iubeşte... ar trebui să o laşi în pace.
Baftă!

| quintron a răspuns:

La fel! indiferenta ucide! trateaz-o cum te trateaza si ai sa vezi reactiile ei! nu se merita sa suferi pentru nimeni! ai sa mai treci prin astea! Bafta si Succes! Funda

| Yooana a răspuns:

Pai nu stiu ce sati zic ca nu ai dat prea multe detalii.de ex daca ai vb cu ea si nu te baga in seama ineamna ca chiar nu vrea sa vb cu tine fie ca a auzit lucruri kiudate dspre tine fie ca candva ii baga prostii in cap... dar daca u nici nai bgato in seama si ea nuki macar nu te cun e altceva. nu stiu ce sati zic, imprietenestete cu ea pentru de obikei iubirile incep cu prieteniile deci fa-o prietena ta si dupa un anumit tmp zii ce simti...sau dai de inteles ca o iubesti. sper ca te-a ajutat raspunsul meu. sukces! kiss

| D3is a răspuns:

Frate, asta am patit si eu acum 2 ani m-am indragostit de o fata din liceu si nu pot sa o uit e ciudat dar vorbesc cu ea dar niciodata nu m-a sunat sau nu mi-a trimis niciodata mesaj macar un "salut" decat cand avea nevoie de ceva, e naspa sa iubesti si sa nu fii iubit, asta e un blestem pentru mine de 2 ani de zile

Întrebări similare