| Indragostitul_3310 a întrebat:

O IUBESC ENORM! Sunt clasa a7a, ea este a6a. O iubesc atat de mult incat as face orice pentru ea. Din pacate, ea este cu un tip din clasa a9a si este impreuna cu el de un an si o luna! Problema:eu o iubeam de dinainte sa fie cu acest baiat, dar atunci nu eram sigur de sentimente.Acum am reflectat asupra situatiei si O IUBESC DIN TOT SUFLETUL MEU. Tipul e mai plinutz, dantura cam naspa si dispune de ATV si shop! SFAT! Sa insist pentru ea? Maine este 1 iunie, mergem cu clasa in parc, as putea face ceva! Ce? As vrea sa o strang in brate, sa o sarut, sa-i spun TE IUBESC si sa-i dovedesc ca impreuna cu mine ea o sa fie mai fericita decat cu actualul, pentru ca EU O IUBESC MAI MULT!
Va multumesc si sa aveti o zi plina de fericire alaturi de familie si persoanele vietilor voastre!

1 răspuns:
| aninaeg a răspuns:

Ce dragut, pai intra in convorbire cu ea, adica fai in asa fel inkt sa devi un prieten ffff bun, astfel ea se va atasa f mult de tine si idea principala ar fi sa o faci tu pe ea sa te placa ( si ce sa spun e intr o relatie de un an e dificil sa i mai desparti) nu stiu ce sa zic poate sa i zc ceva de genul : iti cumpar o inghetata? dao in leagan.fai ce ti cere inima, nu veai avea de pierdut nimic! bafta! >D