| resp3ctt a întrebat:

O mai fi ceva intre noi?
Lucrurile stau cam asa, in clasa a 8 unei fete ii placea de mine(eram colegi de banca), banui eu deoarece intreba mereu de mine cand o vedea pe surioaora mea si ii spunea ce faci cumnatica, si de fata cu mama...
Acum eu is a 12 si parca mi-a picat pe ea, adica am vaxuto pe facebook si parca gandul imi este numai la ea. A avut un iubit dar s-a despartit de el(garantam ca asa o sa se intample) si acum este singura, am vb pe facebook, si am invitato la majorat, m-0am intalnit cu ea pe drum am invitato la un suc am stat 5 min de vb, si mi-a promis ca vine, mi s-a parut emotionata la fel ca si mine...
Aseara am vb pe facebook cu ea, mi-a dat niste mesaje la niste comentarii pe care i le-am scrisbig grin, si pe urma i-am zis daca are timp sa vb 10 minute, dar a iesit fara sa imi zica macar pa...(ea nu are net, intra odata la o saptamana pe net)
In general fetelor, daca m-a placut acum 4 ani, o mai fi ramas ceva intre noi, cel putin la ea? ca mie imi place la nebunie, stau pana dimineataza si ascult muzica de dragostebig grin
I-am dat un msj pe telefon dar nu mi-a raspuns :l, in legatura ca dc nu a mai venit la majoratul meu.
Io fi rusine de mine, nu ma mai place, ma place, ii este rusine ca si mie?

1 răspuns:
| Aly28 a răspuns:

Bunahappy
Si eu am vazut de curand un baiat de care eram obsedata intr-a 7laughing si acum nu mi s-a mai parut deloc dragut.
iti dai seama ca i s-or fi schimbat gusturile, au trecut totusi 4 anibig grin