| Minty a întrebat:

"O metoda rapida si relativ fara riscuri de inlaturare a zgarieturilor si a urmelor de uzura de pe ecranul telefonului sau orice alte suprafete lucioase din plastic implica folosirea unui simplu servetel de bucatarie si putina pasta de dinti.

Se pun cateva picaturi dintr-un tub de pasta de dinti (eu am folosit Colgate Whitening, alba) intr-un capac de la o sticla de plastic si se lasa la uscat aprox 24 de ore.
Odata uscata, rupeti o bucata solida cam de marimea unui bob de mazare si o asezati pe suprafata zgariata, frecand apoi energic cu ajutorul servetelului.
Repetati operatiunea dupa ce servetelul incepe sa se toceasca sau pasta nu mai adera de suprafata ecranului. Preferabil alternati directia in care frecati dupa fiecare schimbare a servetelului pentru maximizarea efectului.
Rezultate apar aproape imediat. Am reusit sa inlatur aproape complet chiar si sgarieturi adanci in mai putin de 20 minute iar luciul ecranului este recapatat chiar mai repede

Atentie mare la logo-uri si suprafete vopsite. Natura abraziva a pastei de dinti va inlatura urgent orice ornamente aplicate prin vopsire!"

Ati incercat? Credeti ca functioneaza?

1 răspuns:
luciana
| luciana a răspuns:

Am un telefon nou si performant ( imi trebuia doar pentru a avea ecranul mai mare ), ce nu are inca nevoie de luciul acesta, dar la nevoie voi apela la acest mod comod si imi voi sfatui si prietenii sa recurga la aceasta metoda. Multumesc de sfat si o zi excelenta sa ai, Lucien.