anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O parere despre fetele plinute la piscina[nu alea grase doar mai bine facute] ma refer fizic dau funda.:*:*

Răspuns Câştigător
| Gabitzzza a răspuns:

Da din pacate in ziua de azi se promoveaza oasele sad. Nu sunt de acord cu fetele au dat-o in anorexie, dar nici cu cele care au ajuns obeze. Trebuie sa-ti gasesti un echilibru sa fii intre si intre. Nu toata lumea are acelasi metabolism, si nu toata lumea poate sa fie scandura. Atata timp cat nu esti prea plinuta stai linistita, din pacate cei din jur stiu doar sa judece! Mult noroc! happy

3 răspunsuri:
| teateutza a răspuns:

Daca porti costum dintr-o bucata te subtiaza

| mona a răspuns:

Intotdeauna am fost de parere ca decat sa fi ca o scandura de slaba mai bine mai plinuta

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Sinceră să fiu, nu am nicio părere. Voi argumenta şi de ce.
Nu toţi suntem la fel. Unele persoane sunt slabe deoarece moştenesc rudele, sunt bolnave sau sunt obsedate de siluetă şi se înfometează astfel încât să se menţină la 50 kilograme.
Sunt conştientă că fetele mai plinuţe nu sunt fericite că arată aşa şi mi s-ar părea urât din partea mea să le judec. Ele arată aşa fie din cauza unor probleme de sănătate, fie din cauza faptului că moştenesc rudele.
Niciodată nu am judecat o persoană după aparenţe. Acestea înşeală de multe ori. Nu înseamnă că dacă eu arăt într-un fel iar o fată e plinuţă, nu are nicio şansă să-mi fie prietenă. Doamne fereşte! Sănătatea este pe primul plan. Mai bine să fii plinuţă dar sănătoasă, decât slabă, anorexică şi cu lipsă de Calciu.
Am cam deviat de la subiect, dar vreau să-ţi spun că din partea mea, nu e nicio problemă. Să meargă toată lumea la piscină, să lase deoparte complexele şi să se distreze.

Pa-pa.