Salut! Cred ca ar trebui sa faci cate putin din ambele. In principiu ar trebui sa petreci mai mult timp afara, este si mai sanatos dar socializarea este foarte importanta. Ajuta mult la dezvoltarea personala, esti pus in anumite situatii si inveti cum sa le rezolvi, comunici mai mult, astfel vei invata sa scapi de emotii si sa iti poti sustine parerile, iti faci noi prieteni de la care poti sa afli lucruri noi, sau iti pot fi de folos. Sunt bune si jocurile pentru dezvoltarea imaginatiei sau pentru relaxare insa eu iti sugerez sa te joci atunci cand simti nevoia in mod deosebit, sau nu ai un mod mai bun de ati petrece timpul liber. (asta este doar parerea personala, decizia finala iti apartine) Sper ca ti-am fost de folos Si eu obisnuiesc destul de des, insa o fac doar o ora sau doua pe zi.
Sa nu te izolezi, ieși și socializeaza. Internetul, daca nu e ținut sub control poate avea un efect negativ asupra vieții tale sociale. Cel mai bine e sa comunici cu cei din jur si sa te bucuri de compania lor.Cel ce se izolează isi cauta plăcerea lui egoistă si este impotriva oricarei intelepciuni practice, spune un proverb.
Sa le combini. Si nu sa faci de la ora X pana la ora Y pe PC si de la ora A pana la ora B afara. Iesi afara cand vrei si te joci cand vrei... Simplu. O zi poti sa stai si sa te joci, alta sa iesi. Faci ce vrei si cand vrei.
TudoricaRobert întreabă:
Idkrjek întreabă: