Eu cred ca daca il iubesti trebuie sa mai ai incredere in el.asta poate pentru el o fost o "evadare". te-a mintit intr-adevar dar poate ca i-a fost rusine sa-ti spuna adevarul.acuma depinde de tine. poate ar trebui sa-i mai acorzi o sansa :d
Toti gresim, de vreme ce nimeni nu este perfect. Minciuna este o greseala foarte urata intr-o relatie, care ridica probleme asupra existentei iubirii si respectului. Poti considera ca i-a fost rusine de ce a facut. Daca te asigura ca nu va mai bea niciodata fara masura si se si tine de cuvant, eu cred ca ii poti da o sansa. Mi se pare cel putin la fel de grav ca s-a imbatat cum mi se pare ca a mintit.
E clar ca o greseala se poate repeta, nu stiu ce sa zic poate chiar asa a patit baiatul si merita sa-l ierti. dar tu esti sigura ca nu a facut altceva de a avut telefonul inchis? daca incepe cu lucruri din astea nu e de bine dar totusi cred ca s-a intamplat ceea ce a zis si el si faptul ca a vb cu tine si mama ta si si-a cerut scuze e f important.asa ca iarta-l de data asta.pa pa
Poate ca nu a vrut sa-ti faci o impresie proasta despre el, asta nu este un motiv de cearta intr-un cuplu, daca te mintea ca s`a certat cu taicasu si de fapt el era plecat p undeva ce mai faceai? zi mersi ca a fost doar atat...