| DiamanteleSeSparg a întrebat:

O persoana care a gresit odata poate gresi si a doua oara? De exemplu sambata trecuta prietenul meu avea telu inchis si eu vroiam sa il sun sa vad ce mai facesad am vb pe mess cu un prieten de al lui si mi-a zis ca nu stiu? el avea telu inchis pentru ca s-a certat cu taicasu si i-a fost rau.in fine n-am luat in serios problema.toatee bune si frumoase dar astazi cand eram in microbuz s-a urcat si prietenul asta al lui si mi-a spus ce s-a intamplat de fapt in ziua aceea ca el a fost la niste rude de ale lui si a baut si i-a fost rau si taicasu s-a suparat si i-a taiat abonamentu. Cel mai rau ma deranjeaza ca a mintitcryingPutea sa recunoasca macarsadAm discutat cu el si eu si mama la tel si si-a cerut scuze si a promis ca nu se va mai repeta. oare ce sa fac.sa mai am incredere in el?

Răspuns Câştigător
| unvisalbnegru a răspuns:

Eu cred ca daca il iubesti trebuie sa mai ai incredere in el.asta poate pentru el o fost o "evadare". te-a mintit intr-adevar dar poate ca i-a fost rusine sa-ti spuna adevarul.acuma depinde de tine. poate ar trebui sa-i mai acorzi o sansa :d

5 răspunsuri:
| ghostofsparta a răspuns:

Da

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Toti gresim, de vreme ce nimeni nu este perfect. Minciuna este o greseala foarte urata intr-o relatie, care ridica probleme asupra existentei iubirii si respectului. Poti considera ca i-a fost rusine de ce a facut. Daca te asigura ca nu va mai bea niciodata fara masura si se si tine de cuvant, eu cred ca ii poti da o sansa. Mi se pare cel putin la fel de grav ca s-a imbatat cum mi se pare ca a mintit.

| justmeesb a răspuns:

E clar ca o greseala se poate repeta, nu stiu ce sa zic poate chiar asa a patit baiatul si merita sa-l ierti. dar tu esti sigura ca nu a facut altceva de a avut telefonul inchis? daca incepe cu lucruri din astea nu e de bine dar totusi cred ca s-a intamplat ceea ce a zis si el si faptul ca a vb cu tine si mama ta si si-a cerut scuze e f important.asa ca iarta-l de data asta.pa pa

| bembema a răspuns:

Poate ca nu a vrut sa-ti faci o impresie proasta despre el, asta nu este un motiv de cearta intr-un cuplu, daca te mintea ca s`a certat cu taicasu si de fapt el era plecat p undeva ce mai faceai? zi mersi ca a fost doar atat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iartă-l, dar fii cu ochii pe el! Cine a minţit, va mai minţi, motive se găsesc întotdeauna...