Cauta un al 4-lea
Serios acum. Gandim la rece.
Primul: (desi a fost cea mai lunga relatie de pana acum) tu ai pus trup(metaforic, nu stiu daca e mai mult de atat) si suflet si daca te-ar fi iubit, nu te-ar fi inselat (ar fi mai "acceptabil" cu 1-2 dar presupun ca a fost mai mult de atat) deci NU merita a X-a sansa.
Al doilea: nu prea se merita"sa te bagi" intr-o relatie datorita geloziei (care poate ajunge pana la violenta, dar depinde de caracter)
Al treilea: hmmm... daca intr-adevar il iubesti ( si cel mai important, te iubeste si el) de ce sa nu continui mai mult de o luna?!? E adevarat ca majoritatea relatiilor la distanta nu prea tin, dar incercarea moarte n-are macar pentru inca o luna sau doua. 3-4-5...1 an-2 ani.
Daca nu merge, poti trece la optiunea nr. 4
Mna,eu pot face asta, mai ales cand sunt la muncamor de plictiseala.
Insa sa nu imi povestesti de 'dragoste' ca ma omori asa in rest ma pricep la orice exceptie face dragostea, care e un subiect cam delicat=)
Pai fix cu asta am probleme
Cati anisori ai?
18
Mna,banuiesc ca atunci am putea vorbida-mi idd tau pe privat
Heey,daca vrei s a vorbesti cu cineva, eu te pot ajuta.Adica prietena mea cea mai buna s-a mutat definitiv in Irlanda si chiar am nevoie de cineva cu care sa vorbesc si sa am incredere
Despre relatii, despre ce trebuie sa fac
Ok. Deci...bagă.
Aiici? :O e prea mult de povestit
Dar unde? Pe facebook?
Deci. Am avut o relatie de 2 ani,si tipul a fost si primul. Asa,in aceasta relatie am iubit cel mai mult, am suferit cel mai mult, ma insela tot timpul, si il iertam de fiecare data. Pana cand am hotarat sa ma despart de el. Inainte sa plec in Italia am cunoscut un baiat, si am fost cu el o saptamana, si am hotarat amandoi sa pastram legatura timp de 2 luni,si cand vin acasa sa fim impreuna. Am fost o luna cu el,dar fiind la distanta,m-am si plictisit,si era foarte gelos,si fara motive,am hotarat sa luam o pauza,si sa vorbim cand vin acasa. Acum vorbesc cu un alt baiat, care imi place, e pe gustul meu, dar pot fi cu el doar o luna ca dupa pleaca la facultate, si relatie la distanta chiar nu vreau. Asa, l-am iertat pe fostul cu care am fost 2 ani,si vorbim, am zis sa ne vedem macar pentru ultima data, desi stiu ca nu va fi ultima, sau nu stiu, dar in niciun caz nu voi mai fi cu el. Ce sa faaac? Ma impart la 3, si nu stiu de ce,sunt foarte confuza, nu sunt sigura de sentimentele mele, de ceea ce trebuie sa fac, dar vad ca ma avant aiurea in relatii pe care nu le vreau. Adica, as dori sa fiu cu unul din cei 2, dar parca vreau sa fiu si singura. Nu stiu. Nu stiu ce se intampla cu mine, de ce imi bat joc de acesti baieti desi nu vreau.
Iti recomand sa nu fii cu nici unul din 3, pentru ca o sa regreti.Tu nu tii nici la unul, pur si simplu iti place sa te distrezi.Te intrebi de ce iti bati joc? Pentru ca ti-e greu sa lasi totul.Da, ai vrea, dar parca ceva te tine in urma, parca ceva nu iti permite.Nu stiu, eu sunt de parerea ca iubirea vine numai o data in viata, iar acesti baieti si relatiile cu ei te fac doar mai puternica, iti fac mai multa cunoastinta cu viata si iti dau posibilitatea sa te maturizezi si sa intelegi ceea ce trebuie sa intelegi.Nu iubesti pe nimeni, asa ca nu continua, nu are sens.
Tu singura spui : "as dori sa fiu cu unul din cei 2, dar parca vreau sa fiu si singura."
Daca ti-ai dori sa fii cu unul dintre cei 2 (nu cu unul anume) nu il pretuiesti pe niciunul cu adevarat.
Fii singura un timp, pana intalnesti o relatie in care ai si sentimentele potrivite si sunt si premize sa se dezvolte ceva (ex. nu la distanta). Nu te-as sfatui sa te mai aventurezi cu fosti. Cu primul inteleg ca era o relatie "toxica". Nu te ajuta nici pe tine, nici pe el sa va mai vedeti. Si... puteti usor sa alunecati spre greseli din trecut. Ai varsta la care trecutul poate fi usor lasat in urma. Doar sa nu uiti sa inveti cate ceva din fiecare experienta (in special din cele dureroase).
Nu sunt sigur ca tu cauti raspunsuri, ci mai degraba un confort emotional in legatura cu alegerile pe care le faci. Nu mai cauta "confortul emotional" in situatia asta ci fa alegerile care stii ca sunt corecte.
Asta ar fi sfatul meu.
Cauta un al 4-lea
Serios acum. Gandim la rece.
Primul: (desi a fost cea mai lunga relatie de pana acum) tu ai pus trup(metaforic, nu stiu daca e mai mult de atat) si suflet si daca te-ar fi iubit, nu te-ar fi inselat (ar fi mai "acceptabil" cu 1-2 dar presupun ca a fost mai mult de atat) deci NU merita a X-a sansa.
Al doilea: nu prea se merita"sa te bagi" intr-o relatie datorita geloziei (care poate ajunge pana la violenta, dar depinde de caracter)
Al treilea: hmmm... daca intr-adevar il iubesti ( si cel mai important, te iubeste si el) de ce sa nu continui mai mult de o luna?!? E adevarat ca majoritatea relatiilor la distanta nu prea tin, dar incercarea moarte n-are macar pentru inca o luna sau doua. 3-4-5...1 an-2 ani.
Daca nu merge, poti trece la optiunea nr. 4
Buna,
Poti sa ne prezinti aici povestea ta, stilul tau de viata, iar noi sa-ti dam sfaturi pe masura.
anonim_4396 întreabă: