| Popmusic a întrebat:

O poveste lunga. Daca aveti rabdare sa o cititi, bine. Sper sa primesc cat mai multe sfaturi :*. A inceput cam asa. Am avut prima mea relatie. Si de asemenea primul meu sarut. Din pacate, toata lumea imi zicea ca baiatul aia isi bate joc de mine. Si l-am intrebat personal. Si de fiecare data imi zicea ca eu pot crede ce vreau, dar ca nu este adevarat. Asa am facut : nu am luat in seama tot ce mi-au zis ceilalti. La un moment dat l-am secat prea mult cu acest lucru si s-a suparat pe mine. Si ne-am despartit. Apoi si-a luat cartela ( nu avea ) si ma suna cu numar ascuns. De fiecare data cand ma suna dadeam ocupat. Si pana la urma mi-a trimis un mesaj m-a intrebat daca stiu cine este si mai diseara mi-a trimis alt mesaj si m-a intrebat daca mai vreau sa fiu impreuna cu el. L-am sunat si i-am zis ca normal ca vreau si mi-am cerut scuze ca am fost toanta. Pana la urma nu stiu cum a ramas daca mai sunt cu el sau nu. Mai multi ii stiu parola de la mess si probabil au intrat ei si m-au injurat. Astazi era cu doi baieti. Nu stiu ce le-a zis si s-a oprit, iar baietii s-au dus inainte. M-a asteptat pe mine. Si mi-a zis ca se duce acasa. Si cand am ajuns eu am gasit un mesaj in care imi zicea ca nu mai vrea sa fie cu mine. Dar nu stiu daca el era sau nu. Inainte, in primele zile, ma strangea in brate, imi zicea ca ma iubeste si toate astea. Dupa aia nu ma mai bagat deloc in seama. Iar acum se poarta cu mine de parca am fi amici. Nu prea stiu ce sa fac. Nu imi dau seama daca ma iubeste cu adevarat, daca vrea sa fie cu mine. Voi ce ati face in locul meu?

2 răspunsuri:
| Raul1510 a răspuns:

Ai numai 11 ani, pentru ce iti trebuie prieten? pune-te pe invatat, lasa relatiile. si acest baiat de care ne povestesti intr-adevar isi bate joc de tine.

| iöиi a răspuns:

Eu as face cam asa : il ignor pentru ca isi bate joc de mine, poate sa-si schimbe parola, poate sa nu mai umble prietenii lui aiurea chatterbox si sa vbeasca bureti.Lasa-l ca si asa oh go on e cam porc.dar tu faci cum crezi si... Raul1510 are dreptate, lasa gagii.

bft!