| Live.Laugh.Love a întrebat:

O prietena de-a mea este noua aici. A pus o intrebare si a dat vreo 3 raspunsuri. Dar cand a pus intrebarea scrie acolo cu verde dupa ce a dat pe " trim. intrebare" scria cam asa: "intrebarea ta asteapta sa fie acceptata " sau ceva de genul, dc? Mie acum cand pun intrebari imi scrie acolo " vezi intrebarea ta aici". Cam in cat timp o sa-i scrie si ei cu vezi intrebarea aici. si rasp ei o sa fie afisate cam in cat timp, ca si-a facut cont AZI, EU am contul din octombrie 2009!
urgent! funda

Răspuns Câştigător
| Klarah a răspuns:

Hey ya! ^^ Si eu sunt noua aici ca si prietena ta happy. Da, stiu si eu am problema asta straight face. dar eu am pus aseara o intrebare si mi-a fost aprobata azi dimineata [mrg. eu am intrat la 1 aici si ea era aprobata xD]! Eu am avut si un cont mai vechi, iar asa era si la el la inceput cateva zile happy Daca iti mai amintesti, la contul asta al tau, era la fel?! hmm... in cateva zile sunt sigura ca o sa fie bine pentru mine si ea :]]. Deci, despre intrebari, mi le afiseaza in maxim 30 min :]. Cred ca asta este "o procedura" sa vada adminii daca nu pui intrebari stupide.

2 răspunsuri:
| Narcysa a răspuns:

Poate a folosit cuvinte de genu nu stiu sa dc etc...

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Sa incerce maine.
pa, pa.