Hmm. pentru 160 sau peste nu prea e bine. adica ma gandesc la vreo 55 kg pentru 160+ .
si eu sunt cam la fel XD
Mda.
acum miee nu mii se pare grasutza pentru varsta ei/...
dar acum depinde si inaltimea ei...:*
nu e bine sa fie obsedata de greutate.pentru ca deocamdata este in crestere...se mai inalta si deocamdata mancarea care o mananca se duce in organe.nu se depune pe burta :*:*
50 de kg pentru 1. 60 esti cam grasuta cam foarte dar este deocamdata mica pentru a-si face griji de greutate
L a 1, 65 si 50 de kg. este chiar foarte bine( dar poate sa fie slaba sa arate slaba poate sa aiba oasele mai grele) lasa ca ii buna asa
Si normal ar fi sa se calculeze asa: inaltimea exprimata in cm, apoi se scade 110 si ar iesi 165-110=55
greutatea optima ar fi 55 de kg, dar este bine si 50, ea trebuie sa se simta binee in corpul ei sa si fie optimista.
La 1. 65 are greutaea perfecta. Mai bine sa nu fie obsedata de ideea de a fi slaba.
Sa mai puna ceva pe ea. Eu am 105kg la 185cm, da sunt baiat, dar nu stiu daca m-as suporta aschie.
Dupa parerea mea sa stii ca are chiar o greutate normala, eu am 1, 72 si am 58 de kg, cred ca are o greutate chiar ideala pentru o fata de varsta ei
livana întreabă: