Este o decizie grea la care numai tu te poti gandi. Dar eu iti dau 3 variante: 1. Renunti la acel baiat pentru prietena ta. 2.Renunti la prietena ta pentru acel baiat. 3. Il intrebi pe acel baiat pe care fata prefera... dar eu iti dau un mic sfat, poate este mai bun! Cel mai bine renunti la baiat pentru o prietena, deoarece prietenele te ajuta la greu (voi poate sunteti ca doua surori)...nu baietii care fac certuri intre fete.
Eu iti voi da un sfat care poate o sa ti se para greu de facut insa iti sp din proprie experienta ca trebuie sa renunti la acel baiat. Cel mai bine este sa nu iti pierzi prietena pentru un baiat.O prietena nu se gaseste asa usor insa baietii sunt multi.
Succes!
Pai ce sa faci; il lasi pe el sa aleaga pentru voi, dar prietenia se duce de rapa pentru ca sintr-un caz si in celalalt invidia si deceptia va prima
Spune-i acelei fete ca vei renunta la acel baiat de dragul prieteniei voastre. In mod normal ea ar trebui sa spuna, ca va renunta ea de unde rezulta ca ar fi o prietena adevarata. Sa nu va certati, oricum la o adica acel baiat are ultimul cuvant de spus.
Ce situatie delicata
Ce sa faci? Pai depinde cat de mult tii la tine, la acea prietena si la acel baiat. Ai 2 variante:
Ori esti cu el si o uiti pe ea; ori esti cu ea si il uiti pe el.
Bafta!
Renunta la el nu are rost sa te cert pentru un baiat celalti au spus tot deja
Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator. Am stat cu un tip, iar dupa a stat cu "cea mai buna prietena a mea". Tipa asta pusese de mul ochii pe el si intr-o seara s-a dus la el si l-a sarutat si au ramas impreuna. Pana atunci imi zicea ca ea tine la prietenia noastra ca ii place de tip doar ca amic, ca nu va sta niciodata cu el, iar acum mi-a zis ca "NOI NU AM FOST NICIODATA PRIETENE" ca ea s-a dat prietena mea doar ca sa stea cu tipul. Iti dai seama cum m-am simtit.
Oricum a trecut. Acum nu mai vorbesc nici cu el nici cu ea.
Eu cred ca ar fi mai bine sa lamuresti problema. Vorbeste cu ei si vezi ce vor sa faca. Oricum tipa nu iti este prietena o data ce stia ca tie iti place de tipul ala. Poate ca el nu este persoana potrivita pentru tine.
Vezi ce poti rezolva.
TE pup... Si BAFTA!
Kqnfiwbcin întreabă:
UserNecunoscut112 întreabă: