Asa crede,si apropo sa-i spui ca nu trebuie sa -i fie rusine,asa este ea! ii este rusine de ea insusi,din contra ea trebuie sa fie optimista,si trebuie sa zica,ca ea este cea mai frumoasa, etc, si daca-i zice cineva ceva sa nu-l creada, si apropo sa-l ignore, chiar dac se tine dupa ea sau ceva sa-l ignore.
Eu o spun din experienta, mi-am tras prin el de bal,prin tot ce a tinut de liceu,am urat tot ce a tinut de LICEU,SCOALA si tot ce tine de ea
acum fac seralu,e mai lejer.
Sa revenim,eu unul nu am fost,nu mi-a placut.
Daca ea se crede complexata,nu ar trebui sa se duca, lumea vorbeste
Eu la fel de bine as putea sa ii spun (va spun ) ce vrea sa auda(Ce vreti sa auziti) INsa eu spun adevarul.
Gura lumii o astupa doar PAMANTUL.
Peste tot se barfeste, chiar si eu sunt barfit de vecini, de vecine, de tot soiul de oameni
Dar asta eeu ii ignor.
Nu nu este asa. depinde La balul bobocilor poti sa te costumezi in ce vrei nu neaparat rochie. si depinde si de felul baietilor. unii chiar sunt nesimtiti si chiar rad. dr nu trebuie sa ii bage in seama.
Asa crede ea.
Nu trebuie sa-ti fie rusine de cine esti, daca esti popular sau nu, gras sau slab, inalt sau scund. In zilele noastre se pune accent pe aspectul fizic, dar pentru mine conteaza mai mult personalitatea. In plus, nu trebuie sa asculte criticile. Prietenii adevarati nu tin cont de asta. In plus, exista o multime de rochii cu diferite modele! Eu as sfatui-o sa se duca...Balul Bobocilor este doar odata-n viata si nu merita sa-l piarda doar pentru o chestie temporara!
Ca sa arate mai bine sugereaza-i o rochie cu talie sus. cu un imprimeu ceva finut.
FUnda?