anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O prietena de-a mea s-a taiat pe mana cu lama din cauza nervilor ...va rog nu o judecati, vroiam doar sa va intreb daca raman cicatrici iar daca raman iti poate da cu o crema ceva.sa dispara? Va rog mult, spuneti-mi, vreau s-o ajut

7 răspunsuri:
| Mada a răspuns:

Normal ca raman cicatrici. Adica...depinde cum s`a taiat. straight face

| hugo a răspuns:

Logic ca raman cicatrici, si nu are cu ce crema sa isi dea...alea raman 4ever, poate doar in timp sa nu mai fie asa accentuate... dar tot ramanhappy data viitoare sa gandeasca de 2ori inainte sa se enervezewinking

| ExpertHost a răspuns:

Depinde in ce fel sunt facute si cat de adanci. Daca sunt superficiale si facute doar cu coltul, nu vor fi prea vizibile in timp. In cazul in care sunt adanci, raman vizibile cu orice creme ai da.

| kiwii a răspuns:

Conteaza cat de adanc s-a taiat. Daca s-a taiat usor, trec de la sine, fara crema. Dar cel mai posibil este sa ii ramana urme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa ramana cu cicatricile toata viata si daca e sa mearga la un medic de chirurgie plastica tot nu are cum sa le acopere sa nu se mai vada o spun din propria experienta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu o ajuti asa mai bine discuti cu ea sa nu mai faca vorbeste cu parintii ei pentru ca are probleme daca atunci cand se enerveaza se taie cu lama
este un om slab trebuie ajutat de prietenii in care are incredere
nu lua in gluma comportamentul ei
cicatricea ramane se va vindeca locul si doar atat
problema e ca ea trebuie vindecata sufleteste ce porobleme are de face asa ceva? e tanara si tinerele sunt frumoase sa faca sport sa citeasca sa se distreze sa faca box ca sa loveasca in tot ce i se pare ca o deranjeaza sa se destainuie cuiva sa vorbeasca cu cineva nu o lasa asa daca esti prietena ei buna daca vorbesti cu parintii ei nu inseamna ca o tradezi adultii pot vedea lucrurile cu maturitate daca nu sunt niste oameni ingusti la minte si vor trata problema cu discretie si cu mult bun simt fata de copilul lor

| mariamarin2006 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și eu am avut aceeași problemă, iar părinții nu au crezut decât școala, când au fost sunați și li s-a spus despre autovătămarea mea... Acum iau medicamente, dar ei consideră că o făceam pentru atenție și că n-am nici pe naiba. Nu e așa. Pentru cei care au probleme legate de corpul lor, poate să le zică toată lumea că sunt frumoși, dar nu au cum să creadă asta...
Uneori părinții nu ajută atât de mult.
Toate cele bune!