Ba da, asa as proceda.
Eu am mereu probleme de genul asta.
Mereu ma cert cu diferite panarame, si anul' asta m-a anuntat diriginta ca daca o sa mai continui sa le dau o sa ma dea afara din liceu.Si chiar nu vreau asa ceva.
Mai bine pun pe un prieten sa-i rupa parul' din cap si punct.
Pur si simplu, nu suport sa vad cum comenteaza ca o idioata.
E simplu
La mine cateodata nu exista comunicare.Ci fix se demonstreaza cum e sa ai o durere de masea
Asa am fost crescuta, asa sunt, cu unele persoane chiar n-ai ce vorbi, ci doar sa faci
Cand nu se intelege de vorba buna, imi pare rau, nici noi nu suntem fraieri sa stam si sa suportam, nu?
Sa o bata p-aia pana i sar capacele, daca asa merita.
Fiecare e rasplatit cu ce merita.
Viata-i dura frate
Nu, în nici un caz nu aș proceda așa! Păcat, sincer? Dacă vrei să îți ajuți prietena ar trebui sa te gandești la urmărire pe care le-ar avea aceasta porcărie si ce ar rezolva ea!
După părerea mea o bătaie nu ar rezolva nimic, poate doar va aduce o a doua încaierare. Voi mai știți sa comunicați sau la doua cuvinte care nu vă convin va trageți un pumn in gura? In fine după părerea mea prietena ta ar trebui sa vb cu acea persoana și sa îi zică ce are pe suflet, iar dacă nu înțelege sa o ignore...
Eu nu las pune pe iubitul meu sa o bata pentru ca nu e treaba lui eu as actiona singura, as bateo si apoi sa vad daca imi mai face probleme, daca da as incerca mai multe metode sa scap de ea.dar ceva important ...nu toate problemele se rezolva prin bataie asa ca te sfatuiesc sa cauti si alte solutii inainte de a bate acea persoana
Sincer eu nu l-as pune pe iubitul meu sa bata o fata! Dupa mine chestia asta nu se face! Prietena ta ar trebui sa isi rezolve singura problemele si sa nu isi amestecce si iubitul in aceasta problema. Funda?:*
Dupa parerea mea prietena ta ar trebui sa-si rezolve problemele cu vorba buna nu cu bataia nu cred ca va rezolva nimic.Chiar daca sa-r fi certat tot timpul cu acea persoana iubitul ei nu cred ca e in masura sa dea intr-o fata.Trebuie sa isi rezolve problemele singura.
Twister09 întreabă: