Draga,pe google gasesti muuulte intrebari de astea.Si asta e tampita? Dumnezeu i-a dat viata ca sa si-o ia ea?
Ea nu e sănătoasă și tu ești și mai nesănătoasă ca ea. Păi tu, ca prietenă, în loc să o asculți, să o consolezi, să îi spui să nu facă prostia asta, că viața e frumoasă, că va trece peste dificultăți, că îi ești alături și alte chestii. TU ÎI CAUȚI METODE DE SINUCIDERE? Prostia omenească nu încetează să mă mai uimească.
Baftă
Doamne. Parca iti doresti moartea ei. In loc sa o ajuti sa treaca peste, sa-i explici ca nu e lucida, tu o ajuti sa se sinucida punand intrebare pe TPU?
Esti sanatoasa?!
Tu ai gandit cand ai pus intrebarea asta?
De ce nu o omori tu?!?! asa va fi mult mai usor decat sa cauti cai de sinucidere pentru ea! Du-te fata la un psiholog ca ai probleme grave
Acum asa iti spun din propia experienta ca si eu m-am snucis este ff usor sasi ia o lama si sai tai venele de la gat sa ia o funie sa-i faca un nod si sa sil puna dupa cap sa ia putina otrava sa o dizolve in putina apa so puna intr-o seringa si sa si-o bage in vene sau sa bea acid
Succes!
Ba voi a'ti innebnit dracul
cum naiba sa intrebi asa ceva
ajut'o sa'si revina psihic vb cu ea sa nu faca asta
sa consulte un doctor ceva
Daca tu ii erai prietena adevarata. nu puneai intrebarea asta. ci vorbeai cu ea .
Ok, pentru inceput o prietena buna iar spune ca asta este cea mai mare prostie pe care o poate face. Nu inteleg de ce o ajuti sa se sinucida. Gandeste-te cum te vei simti tu si ceilalti daca ea va muri. Si mai ales daca vei sti ca ai ajutat-o sa se sinucida.
Dumnezeu v-a dat viata si el o sa o ia. mari probleme aveti.In loc sa vorbesti cu ea si sa o ajuti tu ii cauti metode pe net de a se sinucide.asta e!
Vrei sa ii spui cai de a se sinucide? Daca ai tine cu adevarat la ea nu ai incuraja-o sa faca asa ceva. Incearca sa discuti cat mai mult cu ea, sa fii aproape de ea, NU O INCURAJA! daca ti la ea...