| Alin_6165 a întrebat:

O prietena foarte buna de-a mea, una dintre cele mai bune chiar, vorbeste cu mine mai mult si mai deschis "virtual" decat fata in fata... iar atunci cand o intreb motivul pentru care face asta raspunde ca este timida cu mine sau ca se pierde(tot cu mine), si ca, cu alte persoane, nu are problema asta.
Aveti sugestii? Multumesc Anticipat! Funditabig grin

Răspuns Câştigător
| Mihaelutsaa a răspuns:

Probabil ca are dreptate. Adica multe persoane au probleme cu modul de exprimare. Incearca sa deschizi anumite subiecte si sa inceapa sa-ti vorbeasca in fata, fara sa-si dea seama. Dai din`truna intr`alta happy
Succes :*

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pe mess sau cum vorbiti voi poate prinde mai mult curaj,se gandeste mai mult la ce spune,asa fata in fata e mai greu sa vorbeasca,nu stiu, poate te si place, si de aia este mai timida.

| xxx1 a răspuns:

Hm.sincer cred ca te place...asta la sigur daca numai cu tine se comporta asa tongue

| OnNne a răspuns:

Pai e simplu, te place si nu stie cum sa ti-o spuna big grin, daca si tu esti atras de ea, incearca sa o chemi odata pe afara la un suc ceva prin parc la o plimare ceva si incearca sa cauti subiecte si lucruri care le aveti in comun daca te place va rade si se va purta frumos cu tinehappy >>> FA TU PRIMU PASbig grin asta e important sper ca te-am ajutat

| comisaru_7573 a răspuns:

Si ma rog ...cine e fata aia laughing?