| Giulia97Anna a întrebat:

O prietena ma tot evita in ultima vreme,si am intrebat-o de ce ma evita si ea mi-a zis ca asa i-a spus prietenul ei,ca cica sa numai umble cu mine si alte prietene din grupul meu,sa umble cu fete populare, cica.Baiatul asta mereu se cearta cu ea,ca ea imi zice si o face sa planga.Ii zice ca e prosta si buna de nimic, eu nu stiu cum poate sa-i permita.As vrea sa o pot ajuta, imi dati un sfat?

3 răspunsuri:
| Alequandra a răspuns:

Trebuie sa-i explici prietenei tale ca acel baiat e o influenta proasta si ca, daca ar iubio, nu i-ar face asa ceva.
Spune-i ca va putea veni la tine mereu pentru un "umar pe care sa planga"

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Tot ce poti face este sa vorbesti cu ea, insa cred eu ca sunt slabe sanse sa te inteleaga si sa ia masuri. Daca il place cu adevarat si tine la el, cu siguranta nu te va asculta. "Dragostea e oarba." Tu fa-ti datoria de prietena si incearca sa-i deschizi ochii.E decizia ei daca te va crede sau nu.
Bafta!

| Ariannna a răspuns:

Scuză-mă că îți zic dar atunci prietena ta e chiar proastă dacă stă și îndeplinește fiecare cerință a prietenului său.Ce ar trebui să faci e să o iei separat, să fi ți decât voi două și să vorbești deschis cu ea, să îi spui că o să își piardă prietenii pentru o persoană care nu merită și nici măcar nu o merită pe ea și că e cazul să-și deschidă ochii.