| Happy33 a întrebat:

O prietena mai mica e in clasa a 9 si nu a reusit sa isi faca prieteni in prima jumatate din primul an de liceu pentru ca e mai timida. Si nu stiu ce sfaturi sa ii dau ca sa isi faca prieteni. Si gen si unde ar putea sa gaseasca niste persoane de varsta ei (15 ani) cu care sa se imprieteneasca. Si nu vreau sfaturi de genul: sa zambeasca, sa vorbeasca cu oameni, sa se duca undeva unde sa fie copii cu aceleasi hobiuri. Raspunsuri mai clare... ca asa am zis: e timida si nu se poate duce asa sa vorbesca. Plus ca daca puteti sa ziceti si unde ar putea sa gaseasca unii cu care sa inceapa sa vorbeasca.

7 răspunsuri:
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Sa initieze dialoguri pe retelele de socializare, apoi sa accepte intanliri cu fetele si baietii cu care a dialogat virtual

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și gen, mai bine ți-ai vedea de treabă... Să învețe să se descurce singură, gen. Gen gen

| Happy33 explică (pentru anonim_4396):

Eu vreau sa o ajut... daca tu nu vrei sa ajuti oamenii din jurul tau nu e bine. Gandesete-te si la altii, nu numai la tine.

Am folosit o singura data cuvantul gen... sau vrei sa accentuezi prostia ta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Happy33):

Am vrut să accentuez faptul că deși ai mai mult de 15 ani, vorbești atât de prost.
Și nu numai asta, dar ai trecut prin ce trece ea și nu ești în stare să-ți ajuți *prietena.
Astea fiind spuse, prostia ta am vrut(n-am vrut, îmi place să ironizez oamenii banali) să accentuez.

Nu... nu am trecut prin asta. Ei sunt deschisa si vorbesc normal cu oamenii si i-am zis cum sa faca: sa vorbeasca liber nu poate.

| Valentina400 a răspuns:

Buna! De ce nu stai tu cu ea daca tot este prietena ta? Oricum cu timpul isi va face prieteni.