| ionnik a întrebat:

O problema banala, dar o problema pentru varsta mea.fiecare varsta cu problemele ei happy. am 16 ani.
mie imi place foarte mult de un baiat pe care il vad o data pe luna. el este vecinul meu din orasul meu natal.eu stau in alt oras, dar acolo inca mai am casa si mergem o data sau cateodata de doua ori pe luna.
totul a inceput asa : fiindca noi ne vedem asa rar vorbim pe mess prin mesaje, iar intr-o zi nu am mai rezistat si i-am zis ca-l plac, desi trebuia sa-i zic asta fata in fatawinking. el a zis ca si-a dat seama, doar ca astepta ca eu sa-i zic in fata, apoi ca sa aflu daca si el ma place si ca intrebarea sa nu fie prea...de clasa a2a i'am zis "eu sunt sigura ca nu ma placi" si mi-a zis ca daca nu era asa nu-si mai batea capul sa iasa cu mine prin oras si sa imi dea sute de smsuri si sa vorbim ore insir la telefon...ma rog de aici a iesit faptul ca a zis ca si el ma place si a zis ca lucrurile acestea nu se dicuta pe mess.de la conversatia aceasta a urmat o intalnire insa nu am vorbit nimic de subiectul asta si am inca impresia ca vrea ca eu sa fac primul pas. mie mi-e totusi rusine de el si nu as vrea sa-i zic "ba te plac hai fii cu mine" suna aiurea.ma gandeam sa-l iau pur si simplu in brate cand stam pe o banca si apoi sa vad cum reactinoeaza. dar nu stiu daca ar fi cea mai buna alegere.sa fac eu primul pas? si cum as putea face asta sa nu par banala?

3 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Intr-un fel are dreptate, e mai placut cand spui fata in fata unei persoane ca o placi. Eu te sfatuiesc sa nu faci tu primul pas, lasa-l pe el sa il faca. Poate asteapta sa faci tu ceva, insa gandeste-te ca daca te place nu astepta mult timp si va face el ceva pana la urma. Fii rabdatoare daca vrei ca totul sa iasa bine. Bafta:*

| vika16 a răspuns:

Pai draguta ce fel de baiat e el daca ashteapta numai u sa faci primul pas, cum ar fi ca mai mult u ai vrea aceasta relatie, si ai "umbla" dupa el. Io cred ca nu e prea bine asa... Daca tine sincer la tine atunci sigur va incerca sa discute cu tine subiectul unei posibile relatii. Poate ca vrea numai sa te mai analizeze un pic mai atent si sa te cunoasca mai minutios. Raspunsul e unul: RABDARE. Bafta

| Anna04 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te gandesti bine la ceea ce vrei sa fie intre voi. daca il vrei ca iubit sunt de parere ca trebuie sa o iei incet adica deexemplu la o intalnire de a voastra prima data te apropii de el, il iei de mana, il intrebi ce ii place la tine apoi ii zici,, STI, MIE IMI PLACE LA TINE CA...,, si apoi se sfarseste cu o imbratisare sau cu un sarut cine stie