Intr-un fel are dreptate, e mai placut cand spui fata in fata unei persoane ca o placi. Eu te sfatuiesc sa nu faci tu primul pas, lasa-l pe el sa il faca. Poate asteapta sa faci tu ceva, insa gandeste-te ca daca te place nu astepta mult timp si va face el ceva pana la urma. Fii rabdatoare daca vrei ca totul sa iasa bine. Bafta:*
Pai draguta ce fel de baiat e el daca ashteapta numai u sa faci primul pas, cum ar fi ca mai mult u ai vrea aceasta relatie, si ai "umbla" dupa el. Io cred ca nu e prea bine asa... Daca tine sincer la tine atunci sigur va incerca sa discute cu tine subiectul unei posibile relatii. Poate ca vrea numai sa te mai analizeze un pic mai atent si sa te cunoasca mai minutios. Raspunsul e unul: RABDARE. Bafta
Eu cred ca ar trebui sa te gandesti bine la ceea ce vrei sa fie intre voi. daca il vrei ca iubit sunt de parere ca trebuie sa o iei incet adica deexemplu la o intalnire de a voastra prima data te apropii de el, il iei de mana, il intrebi ce ii place la tine apoi ii zici,, STI, MIE IMI PLACE LA TINE CA...,, si apoi se sfarseste cu o imbratisare sau cu un sarut cine stie