Atunci nu are de ce sa te sperii ori de care ar fi marca prev...nus sigure.niciodata nu se sti si eu am patit stai lin.
Nu nu a lasat in mine. Pentru ca am simtit cand s-a rupt si era si Durex si atunci i-am spus ca uite s-a rupt si nu am mai facut nimic. Nu a intrat nimic in mine Dar na nu stiu tot sunt putin speriata
Deci nu sunt riscuri?! si nabadai mie nu imi apare nici o intrebare de la tine de pe site
Salut daca s-a spart prez...si a lasat in tine exista riscuri.trebuia sa mergi atunci la o farmacie si iti dadea 2 pastilute care costa ( 60 de lei, depinde de farmacie) si le luai una atunci cand tio da farmacista.nu mai tarziu de 24 de ore mi se pare, si una dupa 12 ore.nu mai tarziu ca nu isi mai face efect:* sper sa-ti fie de folos si atunci o sa fie tot ok
Aaa.am uitat sa-ti zic.i explici farmacistei situatia si iti da ea medicamente[postinol, sau postinor ceva de genu se numesc] sper sa-ti fie de folos:*
Eu zic ca nu sunt riscuri daca nu a mai "intrat" dupa, si vezi cu acea pastila de urgenta ca nu trebuie sa faci abuz pentru ca iti va cauza. Si am si eu niste intrebari pe un blog, daca nu te-ar deranja sa raspunzi