Incearca sa mananci mai bine asa pe la 5... ceva mai consistent si satios.
Chestia asta cu mancatul inainte de culcare a devenit un obicei (unul destul de nesanatos). Daca tot ti-e foame mananca cam cu jumatate de ora-o ora inainte sa te culci un fruct ca sa iti potolesti foamea sau daca nu bea o cana cu apa.
Mananca bine de tot dimineata si la pranz, iar seara mananca ceva usor pana la ora 18 si culca-te devreme, sa uiti de foame. Apoi se formeaza un reflex. Apoi cand o sa te trezesti esti lihnita de foame, mananci bine...etc.
Fructele si legumele sunt cele mai potrivite alimente pe care le poti consuma la masa de seara. Cea mai indicata este salata: de fructe sau de legume. Nu numai ca are foarte putine calorii, dar ofera si acea senzatie de satietate care te va tine departe de frigider tot restul serii. Din ce stiu lactatele sunt de asemenea o alegere ideala pentru masa de seara fiindca sunt hranitoare si totodata au un aport caloric scazut. Un pahar de lapte cald amestecat cu o lingurita de miere, baut inainte de culcare are efect calmant si oarecum sedativ.
Mananca ceva usor...sau bea ceva cum ar fi un pahar cu lapte
cand ti-e foame ia un mar sau banana si mananca... din cate stiu fructele sunt sanatoase si nu ingrasa asa de mult
Si mie mi se intampla la fel. Parca suntem surori! Cand mi'e foame mananc! Cel mai des noaptea
Mananca lamaie si dispare senzatia de foame sau bea apa, calda daca se poate! Arde caloriile.
Eu una nu mai fac asa mare tam'tam din chestia ca am sunculita pe mine, m-am obisnuit cu mine si chiar imi place cum arat.Totul este sa ai incredere in tine! Sau daca nu esti multumita, incearca pe viitor sa-ti cumperi haine care sa te avantajeze!
Bafta.
Bea mai multa apa si mananca la ora 6 ultima masa si daca iti mai este foame manaca un fruct :*Important este sa te simti bine in pilea ta!
alexandrabudeanu întreabă: