| Patriii a întrebat:

O sa incerc sa va zic cat pe scurt povestealaughing. Cunosc un baiat de 2 ani, de la inceput'u scolii am inceput sa vorbim mai mult, sa iesim prin pauze afara, adica sa devenim prieteni super buni.Cam prin octombrie mi-a zis ca ma place, eu nu il placeam, adica credeam atunci ca il placeam. A doua zi colegii lui ne'au chemat in acelasi loc, in curtea scolii, el m'a intrebat daca vreau sa fiu cu el, eu am zis da. Dar de atunci il evitam.Intr'o zi a intreat pe mess si mi-a zis ca o colega tot ii zice ca suntem impreuna si chestii de astea.Eu m-am bucuarat atunci de chestia aia, si am continuat sa ne intelegem super bine.De vreo trei saptamani a aparut o fata care i'a devenit prietena.Cand il vedeam cu ea, eram geloasa, nu stiu de ce.Acum intr'o seara, vorbeam cu o prietena si mi-am dat seama ca il plac.Atunci, dupa cateva minute, cred, m'a sunat sa imi zica ca s-a desparatit de fata aia, si sa ma intrebe ce sa faca.Eu i'am zis sa faca ce simte.Cred ca asa a facut, ca nu s-a impacat cu ea.Eu acum nu stiu ce sa fac, sper din tot sufletu sa ma mai placa, dar doar sper.Tot timpu cand ma gandesc la el, am o senzatie ciudata, parca imi sare inima din piept. Ce sa fac? Dau funaa:XX

7 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Scoateti sentimentele fata de el la iveala, arata-i ca il placi, si sigur veti fi din nou impreuna. Ti-o garantez.winking

| Sოﺁℓε a răspuns:

Hey! spune-i cal-l iubesti tu ai stat cu el dar nu ti-a pasat dupa cate am vazut stai din nou cu el si sa-l iubesti pentru ca a renuntat la fata aia pentru tine. ai girja de el pentru ca mai mutl ca sigur e o prs deosbita si te kjbeste.pa

| Ea12345 a răspuns:

Pana ceva timp eram si eu adepta,, spusului in fata". Ei bine, daca el nu te place iar tu te duci si-i marturisesti sentimentele tale, si mai e si un baiat dintr-o anumita,, categorie", isi va bate joc sau va profita.
Cel mai bun sfat e sa-l faci pe el sa te remarce, sa te placa iar. Daca te-a placut o data, nu cred ca tot farmecul asta a disparut asa usor...
Succes!kiss

| Special_girl a răspuns:

Cheama-l undeva intr-un loc mai retras, ia-l de maina si spune-i ca-l iubesti si vrei sa fii cu el.Eu cred ca inca te place si veti fi impreuna.Va doresc tot binele din lume! Ai grija de tine:*

| cosmin deejays a răspuns:

Spune-i tot ce simti in fata

| EmpireStateOfMind a răspuns:

Pai incearaca sa vorbesti cu el si sa ii spui cum sta treaba defapt.sa ii spui ca tu il placi, sau macar daca nu vrei sa fi asa directa sa bati apropouri sau sa ii dai ded inteles chestia asta... dar avand in vedere ca te-a placut si mai demult si acum s-a despartit de fata aia. s-ar putea ca inca sa te placa si atunci totul iti va fi mai usor :p...multa bafta :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la el si spune-i ca-l iubesti si totul va fi bine garantez asta pwpyci.