Ar trebui sa te doara drept in spate. Iti tii gura inchisa un an sau cat este, dar iti rezolvi problema.
Implantul nu are rata de success de 100% si se pune mai greu pe falca de sus. Uneori este nevoie de o procedura care sa adauge material osos acolo. Ar insemna sa stai un an fara dinti, ceea ce e si mai rau decat cu aparat.
Sincer, mie nu mi-a plăcut niciodată aparatul dentar colorat. Am văzut multe persoane cu aparat colorat, iar când zâmbesc parcă au ceva între dinţi şi le accentuează dantura galbenă. Şi eu port aparat dentar, dar am ales o culoare care să nu atragă atenţie asupra dinţilor mei. Nu a râs niciodată cineva de mine că port aparat dentar, mi s-a spus că îmi stă foarte bine.
Din curiozitate, o să porţi aparat dentar mobil sau fix? Ai dinţii din faţă suprapuşi?
Am o prietena care poarta aparat dentar si o cam deranjeaza chestia asta, pe langa faptul ca e inestetic, nu poate vorbi sau sa manance corect, iar sarmele alea ii provoaca rani.
Si da, lumea va rade, nu toti, dar vor exista mereu persoane care sa rada ca ai sarma-n gura.
Nu băga de seamă aparatul dentar, te vei obişnui cu el şi la fel şi cei de pe lângă tine. Dacă vrei o dantură de invidiat trebuie să te rişti puţin!
Si daca rade ce? Iti pasa ce zic niste idioti? Gandeste-te cat de bine iti v-a arata dantura dupa. Nu mi se pare mare chestie.