anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa spuneti ca sunt proasta, dar imi place de un tip pe care nici macar nu il cunosc in realitate, dar "facebook-ul vietii" m-a facut sa imi doresc sa il stiu mai bine. Il plac super-mult, chiar daca il aveam de mai demult la amici, de abia acum l-am remarcat si cred ca a devenit o obsesie. Ciudat este ca el nu e cine stie ce, e simpatic dar nu chiar genul meu, nu este chiar inalt, iar eu sunt si are o zodie aiurea. In mod normal, la alti tipi m-ar fi deranjat chestiile astea, dar la el chiar nu-mi pasa. Desi pare destul de matur, e de varsta mea (17 ani), dar din pacate e la alt liceu care n-are nici o treaba cu al meu. E destul de popular, umbla cu tipi smecheri de la scoli de elita. Oricine mi-ar spune sa ma bag in seama cu el daca tot il plac, dar i-am dat like la poza de profil si la o melodie si nu mi-a dat inapoi, deci cel mai probabil nu are nici un interes fata de mine, de bagat in seama nici nu mai spun. Mai ales daca se crede smecheras ar rade de mine daca m-as baga cu el in seama... stiu asta. Am vazut ca umbla prin cluburile prin care mai ieseam si eu prin toamna, dar n-am mai iesit demult. Poate o sa ne vedem intamplator vreodata pe acolo si ma va remarca. Habar n-am, simt ca nici macar nu ar avea ce sa vada la mine.

2 răspunsuri:
| MyraGabrielle a răspuns:

Sa știi ca eu ma bazez pe niște Zicale :
" băiatul potrivit la momentul potrivit " precum si " o sa vina si băiatul care te merita " si știu cat e de frumos sa te îndrăgostesti... App băiatul face in general primul pas

| MihaelaMrr a răspuns:

Buna,sunt in aceeasi situatie.sincera sa fiu, nu am sanse pentru ca pur si simplu suntem ff diferiti. daca tu crezi ca ai reusi sa fii prietena lui si apoi ceva mai mult incearca! eu de exemplu sunt o fire foarte sensibila si foarte timida la inceput, dar daca esti o persoana nonconformista si optimista, vei reusi! mult succes :*