| Cristina00 a întrebat:

O sa trec direct la subiect! Toate colegele mele de clasa (mentionez trec clasa a 8 a) au prietenii si parintii le lasa... Eu am avut un prieten in iarna si l-am iubit foarte mult dar cand imi era lumea mai draga a aflat mama si m-a inchis in casa si m-a batut eu nu o sa o iert niciodata pentru asta pentru ca trebuie sa va marturisesc ca dupa 8 luni de zile in care nu am mai avut nici o relatie mai speciala cu baiatul respectiv inca mai tin enorm la el si inca am seri cand stau si citesc mesaje si plang dupa el... Ce pot sa fac simt cu ma scufund cu fiecare zi!

2 răspunsuri:
| aquila_4553 a răspuns:

Pai parintii tai clar te cred mica pentru a avea o relatie.nu spun ca ar fi bine. dar cel mai bine ar fi sa ascunzi acest lucru de parinti pana vei avea varsta necesara pentru ei la care poti avea prieten.totusi poti vorbi cu ea sa o intrebi de ce nu e de acord cu acest lucru si ii poti demonstra ca rezultatele tale nu au scazut sau ca nu te-ai schimbat. spune-i ca nu e decat o joaca nu o sa te casatoresti cu el. iar in cazul in care nu intelege.imi pare rau inseamna ca nu exista nicio sansa...si totusi ar fi bine sa incerci sa mai vorbesti cu baiatul acela. poate mai simte ceva pentru tinehappySucces

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca e prea devreme pentru. o relatie.Mama a avut primul ei prieten la 16 ani.Si partea ca citesti mesaje si plangi dupa el...treci de faza asta, mi se pare o tampenie ca faci asta(nu te supara). Baietii sunt infideli si doar se joaca cu sentimentele.