Nu se stie cu siguranta.Eu am inteles ca nu. O sa vezi, cand incepe scoala
Mult succes!
Nu este nimic clar dar pana la inceperea anului scolar se v-a sti cu siguranta.
La stiri s-a zis saptamana trecuta ca se mai dau tezele unice, iar pe clasa a opta, pe langa teze unice se da si un examne la sfarsit.
Bafta!
Psihoyounger
Hmmm...chiar mai devreme am ascultat l stiri si se pare k nu se mai dau, k o sa fie un examen(mai mult nu au mentionat) si la admitere o sa se tina cont de media claselor 5-8 si de media acestui examen...
oriqm e tot o bulibaseala...nu se stie nimic 100%
Ceauuu crissu:*. ink nu e sigur:-s. nici nu stiu cum sa cred. dk nu dam teze unice. o sa fie admitere. si am auzit ca e grea. si eu o sa fiu cls 7. .
o sa vedem cum o sa fie. oricum succes!
te pup:*.
Nu, nu se mai dau, au spus mai la stirile pro tv, mai uita-te la stiri sa te convngi
Biki nu pot sa dau fundita pana in 15 septembrie... ui c emotzii am ...la noi o sa fie ...nici nu ma gandesc... o sa ne uneask q o cls.
E greu de precizat tr sa ai rabdare pana pe 15 cand incepi sc k atunci iti zic profesorii k siguranta si de atunci nu se mai modifica nimic... acum pot zice nu si peste 2 saptamana sa fie da ast pana pe 15 o sa va informeze profesorii
O intr scuze:d da daca tot e vb despre teze...
Si cei de sunt anul ast aclasa a 8-a ce vor face?-?
Logik ar fi k macar ei sa mai dea tezele k daca tot le'au apucat, un an le dau un an nu?
Of in caz ca e cineva de la ministerul educatiei pe site bahh hotarati-va odata suciti oamenii dintr'o aprte in alta x(
Ioi...si eu am emotii...Sincer nu vreau sa dau teza unica.Nu-mi place deloc matemtica~x(...Romana o mai agreez...mai bine examen.nu? Ce-o fi, o fi...Succes si Bafta!
Ohh ce bine ar fi sa fim noi aia care scapa d teze.
Sh eu trec tot a 7-a si nu stiu...
tezele unice au fost scoase...
se va fac eu medie in clasele 5.8 iar la sf clasei a 8 dati un test sh se aduna media de la generala sh q nota de la teza sh gt
imi dai fundita??
Nu.anul acesta nu mai dati, se dau teze normale, dar in schimb dati la sfarsitul clasei a 8a ca un fel de examen. examenul nu stiu in ce consta, adica daca dati doar de pe anul respectiv sau din cele 4 clase(5, 6, 7 sh 8).
mult succes
sabygaby întreabă: