| DJSpook1 a întrebat:

O sa va pun o intrebare dar sa nu sariti cu gura pe mine, deci sa incepem am 14 ani si este un baiat de la mine din clasa care pana acuma a avut 2 iubite iar eu ma simt prost ca nu am avut niciuna, sunt foarte glumet, sunt mereu vesel, plin de energie, ma inteleg bine cu orice fata si cu toti din jurul meu. Descrierea fizica, nu sunt foarte inalt pentru varsta mea 1, 53, par negreu, foarte negru, ochi caprui. Oriunde m-as duce ce stau de vorba cu alte fete, ma inteleg bine cu orice fata. Poate is prea mic, poate nu ma plac fetele? Funda!

Răspuns Câştigător
| Bica_Madalina_1993 a răspuns:

Comporta-te frumos cu fetele si vor ajunge sa se indragosteasca de tine, chiar si daca esti mai mic de inaltime. happy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de ce ai ales sa te compari cu acel baiat. Inca n-a aparut momentul sa ai o iubita, poate ca varsta ta nu e una potrivita. Pentru inceput e bine ca te intelegi cu fetele.

| Kenya a răspuns:

Ai 14 ani, mai maturizeaza-te si dupa iubite.
Asteapta persoana potrivita, nu te arunca in orice relatie doar ca prietenul tau a avut 2 -_-.

| BigG a răspuns:

Trebuie sa ai curaj si sa faci pasul spre a avea o iubita. Daca astepti sa vina ele la tine asteapta mult si bine

| IMPLICAT a răspuns:

Sigur esti prea mic.

| NutellaFinettiHomeAlone a răspuns:

Fa-ti curaj, apropiie-te mai mult de fata de care iti place si fa tu primul pas.Totusi sa nu iti faci o iubita doar pentru a intra "in randul lumii" pentru ca se va sfarsi prost big grin