| DJSpook1 a întrebat:

O sa va pun o intrebare dar sa nu sariti cu gura pe mine, deci sa incepem am 14 ani si este un baiat de la mine din clasa care pana acuma a avut 2 iubite iar eu ma simt prost ca nu am avut niciuna, sunt foarte glumet, sunt mereu vesel, plin de energie, ma inteleg bine cu orice fata si cu toti din jurul meu. Descrierea fizica, nu sunt foarte inalt pentru varsta mea 1, 53, par negreu, foarte negru, ochi caprui. Oriunde m-as duce ce stau de vorba cu alte fete, ma inteleg bine cu orice fata. Poate is prea mic, poate nu ma plac fetele? Simt ca niciodata nu o sa i-mi gasesc o iubita! sad

7 răspunsuri:
| Ralluca25 a răspuns:

Mai ai timp destul pentru relatii si pentru a cunoaste mii si mii de fete, important este sa ai rabdarea sa gasesti ceea ce cauti, sa stii ca a meritat rabdarea. Deci nu conteaza ca ai avut 7 iubite sau deloc..ca ai 14 ani si nu ai intalnit pe cineva..conteaza sa ai rabdare si o sa vezi cum o sa apara cineva numai pentru tine happy

| Sfatosul2012 a răspuns:

O sa ti gasesti. daca iti pare ca ai un complex de inaltime apuca te de inot si basket.

| RebeleGirl a răspuns:

Ai timp sa iti gasesti iubita! daca chiar iti place de o fata, spune-i! nu astepta sa vina ea la tine! tu esti baiatul, asa ca ia atitudine! invit-o la o plimbare in parc sau la o inghetata! happy

| DJSpook1 explică (pentru RebeleGirl):

Si ea daca nu ma place ce fac? laughing Probabil ca as muri de rusine daca zice ca nu ma place laughing

| RebeleGirl a răspuns:

Pai nu mergi la ea sa o intrebi asa direct. Vezi daca iti face ochii dulci, invit-o la o inghetata, da-i un trandafir ...chestii din astea. fetelor le plac.

| Bmth_Emi_1996 a răspuns:

O vai de mine.
Nu te grabi, nu e ok...O relatie fortata nu e buna,...
Uite eu cand eram rockarita nu se uita nimeni la mine, doar anumiti rockari.
Si brusc cand m-am schimbat total, toti erau morti dupa mine.
Incearca sa faci oarecum o schimbare (haine etc)
Dar daca iti place de o fata fii elegant dai un trandafir si spune-i in fata
(ti-o spun fiind fata)
Noi mereu asteptam sa faca baietii primul pasa...
Iar la 14 ani nu esti mic, esti clasa a-7-a sau a-8-a.
Fa cum ti-am zis si o sa fie bine.

| Misfits a răspuns (pentru Bmth_Emi_1996):

Proasta alegere, rock on \m/